Originally Posted by
insanity
nice turtle! mau kau ka moalaga da... hope u find her a good home. am still learning pa mn gud... BEST OF LUCK.
thanks. i hope if naa pud ka ma-learn na something new kai mu-share pud ka namo. it may look like kamao mi tanan but in face we're still aslo in the process of learning how to take good care of our turtles... ^_^
Originally Posted by
wakan
ka nice ta ani pero sorry marlo.. ganahan man mi pero wala sad mi dako na tank and limited nasad time namo, basin d maalagaan pag au.. kaluoy sad ni stewie
palit nalang diay ka tank?
i could buy another tank pero ang question, wala nai laing lugar kai gamai kaayo among balai.. =(
Originally Posted by
hydrozam
@LEosTargOLEm: nOw WAKAN cAn noT AdOpT sTeWiE...
i ThiNk AkO nLnG kA.OFFicE mU.ADOPT nEh sTeWiE.... sHe's bEEn wAiTiNg 4 dz mOmEnT mAn zd...
bUT AkO g.prioriTizE c'La wAkAn and d' rEsT of C.U.T.E. lng zd...
hala.. sure? daghan ni-offer nako sa facebook na mu-adopt ni stewie pero i need to screen the foster parent and choose the best person na kamao gyud mu-alaga.. if you don't mind hydro, pls ko tell imo officemate to message me sa facebook. ^_^
Originally Posted by
wakan
salamat k'..
sayang bitaw, nice unta ni na offer! ehehe pagkakataon na namin mag alaga ng daku daku na turtle pero dili jud mi pasalig.. wala pa gani mi ka get over sa kamatay sa amu last survivor na wabit
mao ng mahadlok na mi alaga karon.. pati si mother ko nag advise na ayaw lang daw sah palit any pets.. so yun.. hopefully makakita na ni tag-iya si Stewie ^^,
sayang gyud... ayaw lang mo ka-trauma... maybe next year ready namo. hihihi..
Originally Posted by
ceprince
guys asa ta makapalit og VERY cheap and NEW aquarium?
i could be wrong, but i think buying a tank would be a lot more expensive than having one made. i had my 55-gallon tank made and it only cost me 1.3k (last year).. so mas maayo if manganvas ka ug glass makers and try comparing it with pre-made ones... ^_^
Originally Posted by
PANDALiciousss
just wondering, do turtles get eaten or hurt by rats? cz im planning to give someone a turtle but rats can go inside the place
definitely. naa laig sila shell to protect them, but if gamai ang tortol kai dali ra kaayo na dagiton sa rats...