try my invented recipe! lami ni ipares basta mag-inum, i call it
WASAME - (short for wa sa menu)
Ingredients:
10 cups of bahaw nga rice
1 cup hipon hilaw(kanang pink pa)
1 cup tambuk sa baboy (hilaw)
2 eggs (beaten)
1/4 cup cooking oil
1 tbsp paminta
2 pcs sliced onions
2 minced garlic
gamay nga cebuyas dahunan ug mga 7 leaves sa unsay ngan ana oi kanang dahun nga brown ba nga isagul sa humba
procedure:
ilunud ang mantika unya painitun then igisa ang ahos ug bombay, kung mo brown na ang ahos igisa ug apil ang tambuk sa baboy then ilunud ang bahaw nga kan-on unya ukayun for 5 mins. then ang binatil nasad nga itlog ang isagul unya ukay nasad then isagol ang hipon nga pink then ukay nasad then ang paminta then ang sibuyas dahunan ug katong brown nga dahun saguk sa humba then ukay ukay lang hantud manghumut na. then serve and enjoy.
lami ni ipares basta ang inum kay hard pero ok rasad kung beer. hehe
bag-o rni nko gluto! ok mn sd, wman koy lingaw gud..hehe paresan dayon ug coke... nam!
hi guys, kinsay naay recipe anang chocolate icing gani pareha lami sa goldilocks nga gi frost sa ilahang chocolate roll? lamian jud ko ana wala lng jud ko kakita ug recipe ana..thanks