Page 128 of 1575 FirstFirst ... 118125126127128129130131138 ... LastLast
Results 1,271 to 1,280 of 15743

Quote Originally Posted by Hat Trick View Post
    ka boang ra na namo bai oi hehe..si lickitung makatubag ana bai hehe..

sa last na pic:

standing (left to right): mrs. pierced, pierced, mrs. bashblues, bashblues, mrs. davealexandre, davealexandre

sitting (left to right): kael7©, lickitung, iz3d, randymunz, Hat Trick

hahaha..nice one bro hat trick..lingaw kaayu ta bah..pero murag lahi jud lagi ang aura ni bro iz3d sa pics bai..kabantay ka?..i upload nya to imu mga shots nya bai arun ma verify pa jud nato ug tarung..haha

@bashblues: lingaw2x ra na namu bro..istoryahan lng nya ka namu ig magkita ta balik..confidential info man gud..exclusive lng for personal dissemination..

Nice group hug mga Bro. Kita na gyud ko sa taga-D5kers ... plano nasad asa sunod.

Quote Originally Posted by lickitung View Post
    hahaha..nice one bro hat trick..lingaw kaayu ta bah..pero murag lahi jud lagi ang aura ni bro iz3d sa pics bai..kabantay ka?..i upload nya to imu mga shots nya bai arun ma verify pa jud nato ug tarung..haha

@bashblues: lingaw2x ra na namu bro..istoryahan lng nya ka namu ig magkita ta balik..confidential info man gud..exclusive lng for personal dissemination..
    hahaha lingawa bro oi, sakto na bro, sunod kita na pod hahaha!! di man ko psychology graduate bai noh pero naay jud koy ma sense bai, hahaha pero mas grabe ka mu kilatis bai lickitung! pero kamao sad ato amigo di jud ma shot sa taro! haha..

mangita kog pics dri bro ha unya i evaluate hehe..

Quote Originally Posted by nowayL View Post
    Nice group hug mga Bro. Kita na gyud ko sa taga-D5kers ... plano nasad asa sunod.
    bro ikaw na lay kuwang bro, daghan ra ba mi nangaydol nimo bro, og makabisita ka cebu pohon bro tapok nya ta balik. hehe..

@lickitung and Hat Trick: i-evaluate kuno ni na pic. makita jud sa

peace bro!

bro ikaw na lay kuwang bro, daghan ra ba mi nangaydol nimo bro, og makabisita ka cebu pohon bro tapok nya ta balik. hehe..
    Mauwaw man sad ta ana Bro uy. Parehas rata ninyo una lang ko gamay. Kanang uban diri sa Istorya Bro ay mao gyud na silay mga maayo gyud. Tsamba-tsamba ra ning ako Bro ... hehe

Si BroBashblues atua unya to hangyoon pa share sa iyang nakat-onan sa ilang Phototrip sa South.

hahaha lingawa bro oi, sakto na bro, sunod kita na pod hahaha!! di man ko psychology graduate bai noh pero naay jud koy ma sense bai, hahaha pero mas grabe ka mu kilatis bai lickitung! pero kamao sad ato amigo di jud ma shot sa taro! haha..

mangita kog pics dri bro ha unya i evaluate hehe..

hahahaha..cge bai..larga..di man sad jud pd ko psychology graduate bai..kaso naa lng jud mga hints..ug sa sakit pa naay symptoms..haha..

Quote Originally Posted by kael7© View Post
    @lickitung and Hat Trick: i-evaluate kuno ni na pic. makita jud sa

peace bro!

hala ka bai..i can see something is wrong jud bai..di kau ko maka explain pero murag negative jud ang aura ni bai ized mga bro..sa posture pa lng murag low na ang level..much more sa facial expression..

post nlang ko og picture....dara!! ...usa lang usa kay duty pko intawon sa buntag..

kamo nay bhala mo judge ahaha :P

Photowalk sa mga d5ker's
    Last edited by iz3d; 09-05-2010 at 11:17 PM. Reason: description

Bro Ized Tampus ka? Taga-asa ka Bro? Tampus man akong middle name...

11.    Advertisement