View Poll Results: Most Lovable Bird for pet, breeding and smartest for tricks

Voters
183. You may not vote on this poll
  • Parrots

59 32.24%
  • Cockatiels

32 17.49%
  • Love Birds

59 32.24%
  • Parakeets

17 9.29%
  • Mayna

16 8.74%
Page 151 of 329 FirstFirst ... 141148149150151152153154161 ... LastLast
Results 1,501 to 1,510 of 3282

adto ta Capitol ninyo na.................

Bai javs, didto nako gahapon sa hapon. Naa didto display Gouldian Finches ordinary/ green back, society finches, zebra finches, java finches, Albs ,teils, ang parakeets..

Quote Originally Posted by finchman View Post
    Bai javs, didto nako gahapon sa hapon. Naa didto display Gouldian Finches ordinary/ green back, society finches, zebra finches, java finches, Albs ,teils, ang parakeets..
    didto sad ko gahapon sir.. mga 11 to 12 (august 4)... tag.an jud lagi ko nga ikaw to iya pasabot nga mga gwapo kaayo mga finches....gikan daw manila.....

sayang wala ta ga abot....hehe

Goood afternoon mga bro!!!

up Bird Lovers..........

Goood morning mga bro!!!

ka mingaw bah.....

Quote Originally Posted by javs View Post
    ka mingaw bah.....
    Bai javs, kumusta na birds nimo bai? Didto ko Cartimar gahapon unya same lang gihapon, daghan birds kaayo. Naa unta daghan owl finch didto stock karo pero ningmahal man to 4K ang pares. Naa unta jumbo zebra finches didto (dagko gyud, murag Goryon na kadak-a) pero gulang nalang kaayo ang display. Nangita unta ko mga bata- bata pa para dad-on nako diri pero wala man. Ba
    naibog ko sa mga blue back and silver gouldians pero gimahalan ra kaayo ko sa 7k nga price Nila. Lain ra akong gipangpalit nalang.

Quote Originally Posted by finchman View Post
    Bai javs, kumusta na birds nimo bai? Didto ko Cartimar gahapon unya same lang gihapon, daghan birds kaayo. Naa unta daghan owl finch didto stock karo pero ningmahal man to 4K ang pares. Naa unta jumbo zebra finches didto (dagko gyud, murag Goryon na kadak-a) pero gulang nalang kaayo ang display. Nangita unta ko mga bata- bata pa para dad-on nako diri pero wala man. Ba
    naibog ko sa mga blue back and silver gouldians pero gimahalan ra kaayo ko sa 7k nga price Nila. Lain ra akong gipangpalit nalang.
    ok ra mga birds sir, kita na jud ko ug itlog.............

unsa man gi pang palit nimo sir daghana na jud d i kaayo ka ug langam sir..

mana avairy nimo sir?? post pics pud, para ma suya mi.. then ma encourage mi to upgrade pud

Quote Originally Posted by javs View Post
    ok ra mga birds sir, kita na jud ko ug itlog.............

unsa man gi pang palit nimo sir daghana na jud d i kaayo ka ug langam sir..

mana avairy nimo sir?? post pics pud, para ma suya mi.. then ma encourage mi to upgrade pud
    bai javs, wala pa mahuman aviary kay larga man ko gikan. Weekend ra nako mapatrabaho man gud. Sige lang, this week gahinan nako panahon lang.

Namalit ko additional Yellow back RedHead Gouldians White Breast (3males, 2fmales) para sa ako collection. nagpuno sab ko nga Society finches para fostering. Dinha unta to youngs nga double factor violet personata nga Barato ra unta. P1500 ra ang pares pero wala man gud koy kabutangan na nila sa akong mga cages. Next time nalang sab.

11.    Advertisement