share balik: taken this am lng
Originally Posted by Sk!p probably my last D5000 shots... @Sta. Fe Bantayan why last shots bro? imo gibaligya imong cam? or wat?
Originally Posted by waryu69 share balik: taken this am lng ka nice ani master waryu oi..pwde butangan nimo ng settings pra ma naa pud me idea.master :P
Originally Posted by Sk!p mao but still on the dark side.. no worries Dili kaha ka magmahay Bro? unless D700 imong i-ilis... hehe. Basin mas nindot pa or walay deperensya imong kuha sa imong bag-ong Nikon compare sa D5000 nga dili mamuypoy imong bukton ... hehe
Last edited by nowayL; 07-30-2010 at 12:48 PM.
Originally Posted by ryz_andre why last shots bro? imo gibaligya imong cam? or wat? Originally Posted by Sk!p probably my last D5000 shots... @Sta. Fe Bantayan upgrade to 7D? wakekeke....pish bertoks
@ryz_andre, nowayL, uzumaki: upgrade ko D90
Originally Posted by ryz_andre why last shots bro? imo gibaligya imong cam? or wat? Originally Posted by Sk!p @ryz_andre, nowayL, uzumaki: upgrade ko D90 dark side still eh? maorag todo na ne da...ingna tawn ko kong bonyagan na nimo nag upgrade naka wala pa gane ta ka sesyon hehe...
Last edited by uzumaki; 07-30-2010 at 02:32 PM.
Originally Posted by iz3d ka nice ani master waryu oi..pwde butangan nimo ng settings pra ma naa pud me idea.master :P hehe... sori... d ko kabaw mu post ug EXIF data... i used filters to make the clouds agressive... murag ang settings is: f/8-16 for 3-5 mins (bana2 lng) @ ISO200 (using ND400 and ND8 filters)
pwede mo join.. just got my D5000 gahapon. newbie pa tawn, katon-katon pa.
daghana og share brad.. welcome diri sa thread.. =)
Forum Rules