Page 12 of 18 FirstFirst ... 29101112131415 ... LastLast
Results 111 to 120 of 174

Quote Originally Posted by yam123 View Post
    over protective.....ahhh ok rana kay nakakita na cya sa movie the BODYGUARD..."indaaayeeeayay will alweeeysss lab u...wooohooooh...my precious..."
    - wow men.. bat pang adik un tol

mostly sa mga lake seloso jud hadlok lang sila mawala ka

ako kay taas kau ko tolerance anang selos2(di man jd ko seloso) but kung musobra na gani...GUBOT PA KO SA LUKOT kung maglagot!!!

@ heaven:
    maingon na in.ana guro brad thats y dli nko mag pa buyag ug pataka ug lakaw para wlay gubot

@jules:
    in.ana gd tol, parehas gd mo. kng mag istorya kay murag ok ra, katawa2x pana.. pero kng mag chat nami, mo gawas na iyang kasuko to tha extend na ma annoy ko nya. pero maulian raman sad cya after. hulaton paman sad ko sa kagwag in the end mura ra ug wlay na hitabo

ok ra man sa akong gf OP ko... akong gi-ingnan OP ko, seloso, poor, ug bati pajud nawng... ingon sa ok ra man kay naanad na daw... hehe

Quote Originally Posted by berttadtad View Post
    ok ra man sa akong gf OP ko... akong gi-ingnan OP ko, seloso, poor, ug bati pajud nawng... ingon sa ok ra man kay naanad na daw... hehe
    in.ana gd na brad, tutuki lng dba ma anad ra ka...

mka irita man gd madugay kay basin unsa man gd iyang ma sulti towards nko but in the end, cya ra sad mag sorry nko.. mao na anad nlng sad ko brad

Quote Originally Posted by juleskiboi View Post
    ako kay taas kau ko tolerance anang selos2(di man jd ko seloso) but kung musobra na gani...GUBOT PA KO SA LUKOT kung maglagot!!!
    are you sure about this? hahahah ako sad taas kaau ko pasensya .. di baya ko selosa weeeeeeeee

okey raman na overprotective basta naa lang sa lugar bah ...... no big deal

sori guys talawan ko.... ma apil ko sa category nah... over protective bf?? hehe...

@TS : sikata na ni granz wui... granz wala lagi comment2x imo bayu dri sa istorya?

Quote Originally Posted by jaypol81 View Post
    sori guys talawan ko.... ma apil ko sa category nah... over protective bf?? hehe...

@TS : sikata na ni granz wui... granz wala lagi comment2x imo bayu dri sa istorya?
    jaypol: dli cya mo react tol kay basin ma hibaw.an kng c kinsa cya.. whahahah, prins and labers bya me , sikat man noon... sus maryosep..

nice man ang protective nga uyab. di lang ang "over-protective"

11.    Advertisement

Page 12 of 18 FirstFirst ... 29101112131415 ... LastLast