Page 5 of 5 FirstFirst ... 2345
Results 41 to 50 of 50

mao2x nganu mag calcu2x man jud laing name pa jud g calcu.. paita.

C.I.A. Peenut's Avatar
    Blog Entries
    8
    Whew...media is so influential.

upp....uppp.....up lang tani natabunan na man

C.I.A. Premium Member sushikandi's Avatar
    Blog Entries
    1
    Haha agay agay! Abi nako unsa ni g problemaha nga calculator ra diay sa fb! Buyag! What are you 12? Let it pass bro, lingaw2x rato niya oie naa pa gali artista. Kuwang pa mug maturity. There are some things that you have nothing to be jealous abt take for example this silly lovecalculator. Anha naka mag selos kung imung gf nang hulam ug calculator sa iya ex! Unya kita kita cla.
    Last edited by sushikandi; 06-16-2010 at 08:27 PM.

Quote Originally Posted by Peenut View Post
    Whew...media is so influential.
    Indeed bro. well its part of what we have right now and we have to embraced it..^_^..

@topic let her calculate all she want, one day she'll get bored out of it..hehehehe...

Quote Originally Posted by landz0216 View Post
    14months nami sa akong baby... happy kaau me together, love kaau namo ang usat-usa. she knew me too well since classmate me since 3rd year H.S. kabalo na siya sa ako attitude specialy akong att towards sa among relation. dali ra kaau ko mag selos, pero grabe pod kaau ko mo love.. pero howcome all of a sudden? pag log nako sa facebook naay siyay mga gi apilan nga somewhat like " love calculator " then i got curious so i scrolled down the page then i see her name and her ex's name. she calculated their love ratings. . 85% pa ang rating sa ilang love.. then sunod kay name sa iyang friend ( boy ) then siya naa pay pakapin mga artista..As a guy dili gyud unta ko padala ani kay murag pang bata ra kaau. but this aint a joke cause it cuts too deep. i never thought nga ma buhat to niya then gi post pa gyud sa ako wall. wa ko nag expect ani.. since she knew already that im a jealous freak. di man ko mag selos sa mga gagmay nga butang pero para nako dili mani gamay.. ako na gud to siya gi ingnan daan sa bag.o pa me nga dali rako masakitan... love man ta nako siya.. damn it hurts.
    wa pa cguro siya ka get over sa iyang past bro... naa joi babae nga in-ana, sometimes buhaton nila ang imong mga kalagutan.. sultian lang jud nmo siya ug GROW UP!... mka relate sad ko gamay... hehehe...

Quote Originally Posted by aozora View Post
    really! your baby is still a baby. pilay edad niya bro? 13 years old?

i think bro, kung tarong na cya nga pagkababae, dli na cya magbuhat ug ingon ana nga maka sakit nimo kay she knows ur a jealous type of person. and it is not LOVING!

problem pud nimo kay nagpakita ka nga jelly ka nga person. so now? gi-torture nuon ka? she played you. naghulat nlng to nimo nga kanus-a ka mahimo ug HULK.

let's say, sa imong kasuko kay makigbulag cya nimo. yes makigbulag na cya nimo kay kita
    na cya ug rason ngano buwagan ka. see the logic?

your perspective is wrong! love lagi nimo cya (no doubts about it) pero love pud baha ka niya?

remember, i takes two to tango!
    Quote Originally Posted by monrose29 View Post
    ma o na diha kaning mga babaye para nila ok ra na wa silay intention nga paseloson ang ilang bf kay past is past naman daw.. pero kita gali mga laki mag buhat ana dako na ka ayong issue para nila..mo ana dayon natural kay babaye man me emotional gyud me.. kami diay lalaki? na-a sad baya me kasing2x ma selos pod tawn me pero amo nalang e tago usahay kay para walay gubot... natural ra gyund pag selos di na malikayan....ma dako or ma gamay nga butang ayaw ninyo e baliwala nga ok ra nah.. kay kong gugma ang hisgutan lisud gyud ka ayo tugkaron kay each one of us na-ay own interpretation sa love...

sa babaye pod respect nalang pod unta kahibaw diay sya nga seloso iyang uyab then why man gyud ga love calculator pa sya og gi butang pa gyud sa wall unsa man diay kono bo-ot pasabot ana? nya x pa gyud gi butang...application ra bitaw nah pero involve man ang x nya na-a pa gyud result nga na-ay chance nga daku ilang compatibility... sa kadaghan pede ibutang nga name para walay malasia ngano iya pa mang x? nya ibutang sa wall sa imong bf? haller nya mo ingon deli mag selos kay application ra nah..

pagka toi toi....
    agree! choi au mga tubag...

yah i believe xinevirtucio is right..sobra ka binata rajud na imung reason bro..duhh,wala rana oy..pero try to communicate with ur gf kung unsa man jud iyang ganahan mahitabo..nganu nabuhat toh niya..klaro kaayu bata pa kaayu mo..

tsk tsk yaw lang palabi ug selos bro mabyaan jud ka

na bali namn gud ron..women are born polygamous na..

11.    Advertisement

Page 5 of 5 FirstFirst ... 2345