Page 202 of 345 FirstFirst ... 192199200201202203204205212 ... LastLast
Results 2,011 to 2,020 of 3445

musta ang dogwalk?!

Quote Originally Posted by Badme View Post
    Thats sad pero hope ma okay ra siya salig man sad ko ni Misty na maayo siya mo atiman....We will just pray maka survive sya....luoy sad...!
    the puppy died this morning ..4 nlng cla...

Quote Originally Posted by musicpool View Post
    musta ang dogwalk?!
    wla mi kaad2 walk gnha bai... nalgo mi pool..
    bawi lng mi nxt week m2nga njud mi..

Quote Originally Posted by gamemaster21 View Post
    the puppy died this morning ..4 nlng cla...
    How sad...unsa man ang namatay lalaki or bae? kaluoy sad intawon ala ka aguwanta..pero sagdi lang kaysa mabuhi to sya unya masakitan ra gihapon..mag antos pa sya ..okay nalng cguro na sayo sya gikuha ...pero okay lang sad kay naa paman 4 puppies we will just hope na healthl ang 4 always..

@ All

Ala sad jud ko naka walk kay nag beach sad me sako mga agaw...next Sunday najud ko ani maka bawi..

bai jr looya sa itoy noh...did2 ko bridge ganiha mga bai,mga 9 nako naabot did2....sad to say na ako ra usa did2 abi nako namauli namo ka late namn ko naabot...hehehe..lonely ayo c tisay ngad2..

@ Badme - lage2x... wla to naq ntan.aw ang gender.. ila man glubong.. naligo man mi gnha gd.. i think female to..lage2x.. cge nlng.. daan pjud ko atoh niya.. gamay man gud kaau xa compare sa iyang mga siblings... murag dghan bya naliwat ni ian..dagko kaau dunggan.. ^^

@ henrypogi - aaww...wla lage mi kaad2 ganha bro..xenxa kaau...naligo mi pool sa san fernando gudz... wla diay mo nag.abot nla cooliao?..mura n.ad2 man cla..sau lang cgro n.uli.. pero next sunday promiz...bawi mi..

Quote Originally Posted by gamemaster21 View Post
    @ Badme - lage2x... wla to naq ntan.aw ang gender.. ila man glubong.. naligo man mi gnha gd.. i think female to..lage2x.. cge nlng.. daan pjud ko atoh niya.. gamay man gud kaau xa compare sa iyang mga siblings... murag dghan bya naliwat ni ian..dagko kaau dunggan.. ^^.

Curious ko unsay nawong nila hehehehehe.....

bai jr....sayanga sa isa noh!....picturi daw ang itoy bai...naa balhibo ila dunggan?heh.....pila ka adlaw na gani ila edad bai?

@ Badme - aq picturan ugma..ehehhee.. dagko cla ug dunggan.. dagkoon pud ug tiil.. ehehehe..

@ musicpool - aw... lage2x..syang au ang isa.. pero cge nlng.. aq nya picturan ugma... uu naa balhibo ila dunggan.. naai isa golden brown jud iyang color ... dagko kaau cla ug dunggan... parabuyag dagko.on cla pagka.itoy.. 4 days old pa intawn..ehehehe...

jofre45 - aza naka bai?..missing in action..ehehe
    Last edited by gamemaster21; 05-04-2010 at 12:16 AM.

Hehehhe mura jud na si Noewilian kay sa itoy pa sya dagko na daan og mga tiil..hehehe ka cute siguro nila..hope makuha nila ng kina iya ni Misty na artihon para mo likay always og hugaw og always clean hehehehe

11.    Advertisement