@bob, mas lami ang bisaya nga letchon pre samot na bata pa heheheh..
btw, kinsay gusto ug bisaya nga manok nga buhi... pwede ko maka deliver.. gikan bohol na.. pilay kumpra ninyu sa carbon basin atong ma apas..
@bob, mas lami ang bisaya nga letchon pre samot na bata pa heheheh..
btw, kinsay gusto ug bisaya nga manok nga buhi... pwede ko maka deliver.. gikan bohol na.. pilay kumpra ninyu sa carbon basin atong ma apas..
nice sad na bro da mag try nya kog lechon sa balay nga bisaya then if lami mag business nya ko ana kay kita man gyud ko dumanhug naa lechon manak bisaya
lami jud ang manok bisaya..asa ka sa bohol bro basin makapalit rako nimo didto.hehehe
up up up up up up up up
alkanse man siguro ta aning manok bisaya kay kasagaran gagmay man, maayo lang ni ug personal consumption
Curious lang ko why mas mahal man ang presyo sa bisaya /native chicken kumpara sa mga Bantres/leghorn nga mas sayun ra man tah nah lawgan ug buhion, mas minos pa gani ang presyo sa lawog ?
everyone pls go and try conchings near whitegold
there you can savor the best of the native chicken lechon version
lami jud ang manok bisaya... labi na ug sinabawan .. sos kalami..
Similar Threads |
|