maayong buntag mga master...agi lang sa ko....
goodEve!!!
bai janroe ko lng nya iPM nmo ang cedula info..ugma lng nig uli nko.
...and bai jan, ask lng sd ko update/s how are the papers going. if u need any help from me, basta makaya lng!heheh, i'd like to offer my assistance.
gamay nlng jd dai kuwang..cge bai, hopefully maComplete na jd.
sori kau jan basta tomorrow nig abot nko ko lang kaha itxt ang cedula...ask ta ko what man imo num gigamit?i think i have 3 nums nimo heheh.
guys! gikan pa ko karon sa SEC OFFICE .urgent jud kaau nga mo meet me ninyo tanan members sa club kay last 23 days to go before ma close atong reservation sa SEC. pwd karong sunday <2pm -5pm> anha lang ta sa ANDOKS TABUNOK UBOS SA FLYOVER! pls panunga intawon mo kay adunay wala pa ka perma ug bisan unsaon ug contact murag dili naman magparandam.last call na lang ni sa atuang grupo what ever kinsa ang dili jud mo tabang/cooperate atua na lang jud ilisan nga active member kung ok sa Inyuha kay naa sad baya ta mga "priority" pareha ra sad me ninyo,we're also busy people like you ,pero despite of being busy ,we still have time to work on this
dong janroe ..gamay na lang jud kulang..pls inform all members ..we need to meet this sunday. Attendance is badly needed for finally.. see you on saunday guys for a final papers signing<SEC>