Page 7 of 19 FirstFirst ... 4567891017 ... LastLast
Results 61 to 70 of 187

Quote Originally Posted by twobol2002 View Post
    naa koy laptop boss MSI ang brand, ang problema kay usahay dili mofunction iyang keyboard ug touchpad... pila inyo charge ani?

Dili mi ka repair og keyboard defect and touchpad, kay ilisanan na og keyboard controller.

Sorry!

boss pwede ko mag pa ayo sa sa HDD>..mao p lang ako ma afford nya next time nlang ko magpa recover..kai mahal mahal mn gud ang price.pero salig ko tungod sa mga feedback..pwede discount sir kng reformat or ayo sa hdd nya recover... pls pm me sir...or text me also 09162121927.salamat kaau!!!

Quote Originally Posted by freesoul View Post
    Dili mi ka repair og keyboard defect and touchpad, kay ilisanan na og keyboard controller.

Sorry!
    tagpila day ng keyboard controller boss?

Quote Originally Posted by twobol2002 View Post
    tagpila day ng keyboard controller boss?
    adto gyud ka ana sa service center sa imo Laptop kay machine installed na ang keyboard controller

Quote Originally Posted by fern-pewee View Post
    boss pwede ko mag pa ayo sa sa HDD>..mao p lang ako ma afford nya next time nlang ko magpa recover..kai mahal mahal mn gud ang price.pero salig ko tungod sa mga feedback..pwede discount sir kng reformat or ayo sa hdd nya recover... pls pm me sir...or text me also 09162121927.salamat kaau!!!
    Call 511-2004

Ty

boss.. akong laptop ba kay fujitsu lifebook, p series. na tagak sa hagdanan.. den dili na mu on an LCD. walay crack pero ang LCD murag ni bleed.. dili na jud ma kita ang display. ma repair pa ni?

Quote Originally Posted by AcidSuicide View Post
    boss.. akong laptop ba kay fujitsu lifebook, p series. na tagak sa hagdanan.. den dili na mu on an LCD. walay crack pero ang LCD murag ni bleed.. dili na jud ma kita ang display. ma repair pa ni?
    Kung naay led lights naka on, there are 2 possibilities. Kung makita ang LCD display pero nagBleed, guba ang LCD, you'll need a replacement, (we dont have stock for that model) There is a chance also na, the motherboard is also damage as well as the LCD.

Daku na kaayo ka magasto ana. Usually LCD cost about P8000 to 12000 dependeing sa availability. Then sa pa repair sa Motherboard sa Laptop, P5000. You'll spend about P17,000. It would be better to buy a new one. Ok rata kung dili guba ang LCD ana.

11.    Advertisement

Page 7 of 19 FirstFirst ... 4567891017 ... LastLast