@ kem / zubano
^^ i need to be lower for my preferred angle. and the event was fast paced. faster than a wedding ceremony.
@ kem / zubano
^^ i need to be lower for my preferred angle. and the event was fast paced. faster than a wedding ceremony.
wala bro oi, gipakuyog lang ko sa duha ka main photographers for the purpose of the fast paced subjects in the climax time of the event^^ para mo gamay pod akong tiyan ba kay dili bya ko tig gym^^ basin masuko si maja kung mo dako samot akong tiyan^^(watchout ampdeck, karp, & hayden; ayaw mo palag kay puru butbut ni^^)
Last edited by Chipmunk888; 12-22-2009 at 11:35 PM.
@gracefulness
excuse ma'am, ikaw tong nag-shoot sa party sa NEC? Wednesday last week to xa.
imong lens kay 28-135 no? murag ikaw to akong nakit-an hehe![]()
WOW!!! nindota sa inyo mga pics oi, nindut pud kaau inyo mga gadgets... im planning to buy a dslr unta next year, newbie pa tawn ko nya wala gyud ka sweto... pwede ngayu advice unsa ang affordable na camera na para lang gud sa ako na newbie... naa ba kits baligya ani? kay so far ako nakita-an sa mga stores kay separate mang ud ang lens nya medyo mahal man maka palit naman ka lain nga camera... hehehehe kana lang affordable unta...
paghimo og dedicated nga thread para daghan makakita og makatambag nimo. soroy pod sa photoshop(baseline near mango), gizmo(emall/cybergatemall), og pixel pro(parkmall) para makakita ka'g okay og real nga price ranges didto. basta timan-e, walay barato ini nga bisyu pero worth it.
thanks bro, i was planning to buy a camera para lang gud ug hobby dili man ta mag pro na photographer... hehehehehehehe mag lain na pud mi ug hobby ni sir silversurfer kay hapit na election mag Gun ban nah.... ngita na sad ko laing lingaw..... kaila diay nako si sir silver kauban mi sa gunclub kita man ko iya pics sa mga earlier posts gud... hehehehehe![]()
uy naka capture jud mi!mau gani naa ka nga ni shoot namu kay permi jud mi wala pix every time mag shoot mi. thanks kau ha.
i told dlanyer77 to open a line for you but he was in doubt to initiate a conversation because you might be a family member of the senyorito's and senyorita's.