ang sekre2 sa pg.lu2' og inun.unan ky wala.
ang sekre2 sa pg.lu2' og inun.unan ky wala.
lami xa bsta ma dugay2x nah..nya aslum2x pud...suka ang mkadag lami..
lami ni sya basta mantika nimo gamit kay kana sa baboy... lamia mo inun-unan sa amo caretaker lagi,,,
Dukdok gamay'ng iba' (kamias) mga pipila lang kabouk ba pampaaslum. Distribute evenly with crushed luy-a & ahos.
Ang tubig gamay lang kaayo, nya bring to boil and add few drops of cooking oil.
A pinch of salt to taste.
If like bolinao & danggit, if fresh gani sila, puston ang isda ug dahon sa koles or dahon saging nga linghod.
Same procedure as above.
Lami kaayo neh if sa pot or palayok ug sa bisaya pah "kun" lutoon.
basic recipe then after maluto....ayaw sa kan-a, imo siya initon twice a day for three days kana sakto lang nga mobokal then ready to eat na on the 4th day...lami gyod no mess kay hasta bukog pwede kaunon
sa amo kay ipotos og dahon sa saging ang isda pang probinsya style ni
suka, asin ug ahos raman daug na
1. gamit og pure suka kanang sa tuba gikan ba.
2. dili butangan og daghan tubig kay mura na og tinola ang inon-onan.
3. lami if daghan ahos and sili.
Similar Threads |
|