baby turtle BUBBLE...
baby turtle HYDRO
My two new baby turtles...Hydro(upper part near the stone) & Bubble (lower part)
sweet au sila...wahehehehe........
PiKoT & ToKiP... so Happy Together....
O Oe... pUwEdE kAyO.. nA.a bAyA kAh sAh ikA nUmbEr 30 sAh UNOFFICIAL LIST (refer above qoute)
TsALamAT gUp'Z sAh pAg.ViSiT AnE nAh THREAD... dn pAg.INTERACT zd... bY d' wAy'Z... jOiN nLnG kAhA sAmU mGa C.U.T.E....
U ArE vErY wELcOmE b'sAn w'La kAh TURTLE...
***dAgHaN jd gUsTo mAhiMuNg MASTER SPLINTER AnEnG C.U.T.E. bAh... bALi 3 nAmU On d' LisT...
1. EMRIC
2. OPTIMUS PRIME
3. SMALLTIME GUPPY
ikA.dUhA rAnA sEh OPTIMUS PRIME sAh LisT... hEhEhE... TsEgE... TsEgE... c'yA nLnG AnG ORIGINAL kAy AnG 20000 kAh RCS di... hEhEhE....
NgAk'Z... AkO bAyA nG.bUy sAh USA... dn ikAw Ng.bUy sAh UsA zd kAy mGa BROKE'BACK'z mAn AnG 1st TURTLE nAh AkOnG nA.HaTaG nEmU... sOwiE'y....
dZ TimE GURL'&'BOY nAh jd.... d'Li Lu.Od Ug mAg.dATe2x c'La bAh sAh TANK... hEhEhE....
d'Li mA'Am ViprO_kAi... iLa mAsTeR sWOrd'FiSh nAmU nAh g'bUy... sAh RFC pAg.DEC'15'2009... dd2 LnG bUy mA'Am kAy mAs NICE cOmpArEd sAh .....******.....
@hydrozam: na a man d.i ko sa list. wala ko kita ana da. hehe. read lang ko dri na thread para updates. thnx!
balik ta sa topic about bao...
why ako bao dili na green?
hAhAhA... RES nAh EMERALD... bAsEd oN EXPERIENCE LnG hA... bAsiN bUgwAkAn nAh zd Ta'Ng gAevwA AnE Ug mGa READINGS... hEhEhE...
b'TaW bAsEd oN EXPERIENCE bAh... d' REASON wHy d'Li GREEN AnG TURTLE nEh bLuE'bUbbLe kAy d'Li mA.iNiTaN EspEciaLLy MORNING SUNLIGHT...
pErmi rAh nA.a sAh ROOM bAh dn sAh sU'ok pAh jd... mUrA'g (censored) bAh nAh d'Li mA.iNiTaN d'bA mU.LAGOM...
b'TaW Food INTAKE mATTeR'z zd TsEgUrO... AmU kAy CarRoT'z, PeTchAy, CabbAGe, Ug Fish'Food...
lmao. ninduta lagi na.. karon pako kabantay sa connection. ehehhe..
pinoy kaayo. ganahan ko. bwahaha..
hehe.. cute kaayo imong nga tortols. gimingaw nuon ko sa katong gagmai pa akoang mga pinalangga...
'melanism' tawag ana... ang RES kai mulagom gyud na as they age. gamai ra kaayo ang mu-maintain sa ilang green na color.. ang uban mu-black gyud gani..