14months nami sa akong baby... happy kaau me together, love kaau namo ang usat-usa. she knew me too well since classmate me since 3rd year H.S. kabalo na siya sa ako attitude specialy akong att towards sa among relation. dali ra kaau ko mag selos, pero grabe pod kaau ko mo love.. pero howcome all of a sudden? pag log nako sa facebook naay siyay mga gi apilan nga somewhat like " love calculator " then i got curious so i scrolled down the page then i see her name and her ex's name. she calculated their love ratings. . 85% pa ang rating sa ilang love.. then sunod kay name sa iyang friend ( boy ) then siya naa pay pakapin mga artista..As a guy dili gyud unta ko padala ani kay murag pang bata ra kaau. but this aint a joke cause it cuts too deep. i never thought nga ma buhat to niya then gi post pa gyud sa ako wall. wa ko nag expect ani.. since she knew already that im a jealous freak. di man ko mag selos sa mga gagmay nga butang pero para nako dili mani gamay.. ako na gud to siya gi ingnan daan sa bag.o pa me nga dali rako masakitan... love man ta nako siya.. damn it hurts.