Mga bro nangita ko ug asa ta maka palit ug tag pila pud extra battery para sa akong Toshiba Satellite M200.
Please PM me. Salamat
Mga bro nangita ko ug asa ta maka palit ug tag pila pud extra battery para sa akong Toshiba Satellite M200.
Please PM me. Salamat
Peace Bro n Sis, naa ba mo nahibaloan mobaligya ug battery Toshiba Li-Ion Battery pack (model # PA3285U-1BAS) for (Laptop Toshiba satellite A10), Salamat!
Good day,
ask lang ko if naa na ba ni sa cebu ang toshiba tecra a10? asa mapalit and pila ang price?
hi bro,
na try nmo pa cleaning imo keyboard? Aside sa keyboard naa pka lain nabantayan nga mura nag binuang sa unit nmo?
i was window shopping at SM and i found this :toshiba satellite L-510 (nakalimot ko sa sunod nga model number) 36,995 cash price 35k. freebies niya kay 2gig memory upgrade and a printer. @silicon valley
does anyone know asa ta makapalit sa keyboard replacement for toshiba? naguba man gud spring sa akong usa ka key. need to replace it.
pila kaha ang paayo if video card ang daut sa toshiba satellite model? maski estimate lang. and pila ka days maayo. pila pud ang fee sa check up sa unit? pls answer me asap. salamat.
sa tricom pwedi sad sila service sa toshiba xerox machine....