pero after 20 years...ilisan napd..sos byad napd..nice unta permanent na jd..dli na mag maintainance...
pero after 20 years...ilisan napd..sos byad napd..nice unta permanent na jd..dli na mag maintainance...
The best doctor in Cebu to perform noselift is DR. ZUBIRI at Cebu Doc... Not Dr. De Leon. (peace!)
unsay think ninyo sa lalake na magpa nose job?? bading na mga bro?? naa man mi ka batch gud na murag dili.. human kuyaw kaau ug nose job...
pwede man guro operation dli na taod og mga silicon or something nga dli need to replace for pila ka years...
Murag kuyaw manang mag pa nose lift. I mean, dina ka ka enjoy ug physical sports and if matiguwang ka..muyatyat na imo skin...maunsa namn na ang surgery? Ing ana bana ka lasting hantod old age? Basin ba hinuon ma problema ka in the end. But still the decision is yours to make...
atbang sa immaculada... but hes on travel daw... nag storya mi sa iyang partner and yah maayo siya mo himo og ilong... depende man kuno na ang prices... basta be sure na your really want it... for yourself not to others...
i considered dr. sinerpeda na maau sad..ka tulo ko naka observed sa iya operation and maau jud xa..if kelangan, trimon imu ilong iya jud triman para nyc kau tan-awon dili kay ang bridge ra ang munindot..gusto jud nya na nice kau ang pagkatrabaho..barato rasad iya den mudawat xa ug credit card..if you want me to refer u, just contact me para makahangyo jud mo..
kanang naa sa imaculada..pila man pud na ang price karon ?
may gani dli ko pislat ug ilong.. hehe na swerte-an, kay if flat akong ilong pa nose lift sad ko ui.. hehehe
delekadug mapreha ta michael jackson ani! nyehehe
ops, RIP mj