among inun-onan/pinahubsan recipe....
sa clay pot, hanigi og sibuyas dahonan, sili spada, ibutang ang isda, butangan og tuba na aslom jud, then sprite/7up, salt and vetsin... ig gamay nlng ang sabaw butangan og mantika sa baboy...
among inun-onan/pinahubsan recipe....
sa clay pot, hanigi og sibuyas dahonan, sili spada, ibutang ang isda, butangan og tuba na aslom jud, then sprite/7up, salt and vetsin... ig gamay nlng ang sabaw butangan og mantika sa baboy...
ai bro kung ako makaluto ug inun-unan dili man nako sagulan ug tubig lami siya kung puro suka lang then mas lami sad kung sa clay pot luto-on
ako butangan ug ahos, then onions sad, then pepper corn ug luy-a nga chop para wala sa langsi then suka kanang native bitaw (sukang tuba) then asin ug vetsin, then butangan nako ug talong nga sliced into thick stripes, ug udlot sa gabi lami jud kaayo, superb!
naay technique ana, walay sabaw sabaw tubig
A. Non-Oily style
1. butang daan isda sa calderin (ex. tulingan)
2. patong tanan lamas (ex. bombay, ahos)
3. butang suka, your favorite (ex. suka sa lubi)
4. cook with very low fire until fish turns white, and all the juices come out
5. kamo na bahala butangan ba ninyo vetsin or magic sarap
B. Adobo Style
1. put gamay mantika
2. put fish
3. soy sauce
4. cook until mo brown gamay
5. add vinegar, and lamas (ex. bombay, ahos)
6. cook in very low fire until gawas iyang juice...
7. kamo na bahala butangan ba ninyo vetsin or magic sarap
hurot jud na bahaw ninyo dha.....
butangan asukar..................
ako kay ahos ug sili ra jud.. then suka nga tuba, water, asin, and gamay mantika.. pa hubson gamay.. kana ra ready to eat na... my husband love it much..
have u tried inun-onan nga bahaw pritohon? as in yummy kau... mka gana ug kaun
mas lami ang inun.onan kay butangan og sili para hang lami ayu
Similar Threads |
|