elow sykesers...
^^ elow roxy
uy mga taga Sykes dli pam0 mang resign?..?.. j0ke!. =P
^^ ahaha dli ko kriay kay lipay ra ko diri hehehe
hahaizt... balhin nasad mi 2nd floor next week... paeta oie... and i so hate my locker!!! i want my old locker back!!!! huhuhuhu
pila starting sa sykes?
Originally Posted by Sandy_js hahaizt... balhin nasad mi 2nd floor next week... paeta oie... and i so hate my locker!!! i want my old locker back!!!! huhuhuhu aw why man balhin mo 2nd floor bro? hehehe kami nindot au sa 6th floor own station for now ra nuon hehehe
Originally Posted by Sandy_js hahaizt... balhin nasad mi 2nd floor next week... paeta oie... and i so hate my locker!!! i want my old locker back!!!! huhuhuhu hala!mublik na ang trend sa 2nd flor.unsa nalay bu0t ipasabot ani para sa palm?
Originally Posted by Sandy_js hahaizt... balhin nasad mi 2nd floor next week... paeta oie... and i so hate my locker!!! i want my old locker back!!!! huhuhuhu speaking of locker... kum0zta na kaha t0 akung locker.. wla bya 2 nku g unl0ck pag resign nku pag 2007..
Originally Posted by simonjed ^^ ahaha dli ko kriay kay lipay ra ko diri hehehe w0w.. ngiga!// asa ka na account??..
View Tag Cloud
Forum Rules