View Poll Results: Which is a better moped

Voters
8. You may not vote on this poll
  • Honda XRM

2 25.00%
  • Yamaha Sniper

2 25.00%
  • Suzuki Raider

3 37.50%
  • Kawasaki Fury

1 12.50%
Page 6 of 21 FirstFirst ... 345678916 ... LastLast
Results 51 to 60 of 207

murag lowest jud fury dah, pero still, i love my fury, all stock lang sa mga 125, mas manikad ni...

Depende sa imo bro pero mao rani ako masulti

I have a sniper for almost a year and nice jud siya

fuel consumption, nice jud labi na og ok pagka set ang air and fuel niya sa carb
    stylish pud ni siya, and kung gusto ka og kusog mo dagan, dili pud ni siya palupig...

check out my sniper- tires pa ang MODS (post ko balik if nana ko bag.o mods bro)
    - My Baby sniper with new TIRES

pareha d i mi sa TS.. b4 galibog ko unsa ako pili-un na motor then kana sad upat ka motor nga iya gikalibgan ang akoang gikalibugan sad ug pili but instead wala noun koy na pili sa upat and ended up buying mio instead.. cool man gud purma ang mga scooter then aside from that twist n go ra xa so wala hago mag drive mura ra ug bisikleta, dili mapiskan ug tubig imo sapatos or tiil if lapukon or danawan and agianan. sayun ra limpyuhan, naka spokes na daan ang yantas and you can't go wrong with the power i already tested this baby sa mga bukid diri sa guadalupe ug patungas. even on dirt road and with angkas ok kaayo xa kalma ra kaayo ang makina..

g closed na lage ang poll?

=)

new looks for your sniper and raider15 check this thread if your interestd https://www.istorya.net/forums/vehicl...belly-pan.html thanks

Honda XRM, kay puedi nimo i pang ninja nga setup, puedi sad pang dirt bike nga setup....
    kay kung ma pul.an ka sa porma sa imong motor, puedi pa nimo ma modify sa lain nga look...
    example sa fury, fix na gyud na imong design, mura pang ninja nalang gyud ka lifetime, then kung modify sad, gamay ra imong ma usab...

Quote Originally Posted by knockout View Post
    Honda XRM, kay puedi nimo i pang ninja nga setup, puedi sad pang dirt bike nga setup....
    kay kung ma pul.an ka sa porma sa imong motor, puedi pa nimo ma modify sa lain nga look...
    example sa fury, fix na gyud na imong design, mura pang ninja nalang gyud ka lifetime, then kung modify sad, gamay ra imong ma usab...
    sakto ka bro mahurot na lang kwarta modify.

raider bai

C.I.A.
    Blog Entries
    3
    sniper bai gamy ra kaau nag dagan ana xrm daghan na kaau habal² ana ...

i go fur fury........ furian man sad ko...

11.    Advertisement

Page 6 of 21 FirstFirst ... 345678916 ... LastLast