Modz pls lock this thread am done with this...tns istorya!
hi kita ko kasi alam mo yung about sa uzzap.. may phone is N3230. nka transfer nako og UZZAP from net tru my phone. kaso mu ingun man og not compatible. nya pag ako sa i DL gamit akong fon muingon man sad gud og GPRS not available.check network service. maka libog ja clueless sad ko.help me po.. email me nlng kung ok lng.. jai1020@yahoo.com
kuya i also have opera mini 4.2 kaso diman mo gana oi.. help me po.. thanks
nagsige ko sunod sa link ba, samot nuon ko nalibog..bro rambu, tudloe ko bi..hehe..
mga bro, unsaon pag gamit sa net sa ako phone? kung mag wi-fi ko kay error man, contact operator daw.. p1i ako unit nya sun ako network.. please bro, kailangan man gud nko sa skul kung naay research.. please?
gusto sad ko makabalo ani.. naa d i ing ani..........
this is what helping is and sharing there knowledge thanks @rambutan.. gae sad ko,, thanks
Weee. Gusto jud ko mutabang about sa modem. Kay akong N78 man gud ako gamit pang net sako PC. Hehe. It's free pajud nya 2Mbps ang speed. Hehe. Syimpre 3.5G man mao 2Mbps hehe. Anyway Globe user ko. Di sa nako mapost karon ang trick kay Opera Mini ra ako gamit. Kapoi itpye tanan gud hehe.
what if dili. symbian ang.. os? java/ jar man ako. sony erickson
to all: use the search tool..
there are lots of tutorials posted here....