Lately i have experienced that if I take a photo outdoors; the pictures become exposed as if taking it against the light. pero kung indoors kay ok ra or mura cya hayag rasad kau..
mga pila ikaha ma gasto bro. canon A430 aku cam 4mp. pm me.
Lately i have experienced that if I take a photo outdoors; the pictures become exposed as if taking it against the light. pero kung indoors kay ok ra or mura cya hayag rasad kau..
mga pila ikaha ma gasto bro. canon A430 aku cam 4mp. pm me.
bro pila charge ninyo sa cam casio i think 5mp. not sure sa model... ang guba ky lens man guro ky naa white lines sa lcd if magpicture but video wala... ug sa hayag lang pod maklaro kaau taman ang lines...
how much inyo pa repair? hangyo pod gamay fellow istoryan
guol jud ko adto ky sa ako colleague man gud to... ako magpaayo
akong cam kai nig blurry na xa.. nya nig on nko kai mu abli mu sira ang lense.. ang brand ako cam kai olympus fe-190 .. 6megapixels.. pila pa au ani? pls pm me.
dugay2x na man pero wala pa may response ang tig repair.
bitaw.. unta moreply ang TS ky need to repair my friends cam
Do you recognize that the TS does not reply here since 11 month? Consider this thread as dead.
akoa cam kay CASIO exilim....
nya ang iya defect kay ang iya lens dili na mo gawas....mag tingog cya unya hinay au jud...mura cya na bara bah....nya ang LCD nya kay ok raman...pero ig take sa pic nya ig view kay ang pix naay mga lines.....
murag LCD jud deperensya....nya if ig e download sa pc kay ang lines makita jud cya....so mura jud cya sa screen jud dba....
screen/LCD ug ang lens ang deperensya....
nalingkuran nako ang LCD sa ako sony camera, DSC-S750 ang unit....unsaon mani, tabangi intawn ko,,,,huhuhu....
Hi,
Naa ko same problem ni ethzneuron.
Ang cam nako kay Kodak EasyShare CX7300.
naay horizontal lines sa picture kung mukuha ko or maski naka stand by mode xia.
How much ang repair ani?
Please PM me.
Thanks!