Results 1 to 4 of 4

Default Question about PSP Upgrading (Magic Memory Stick)

Ok ra ba mag-discuss ug bahin ani diri sa iSTORYA? if dili paki-close lang mods..

ask lang ko ba, naa na ko pandora battery nya nakahimo sad ko ug magic memory stick nga puede makadowngrade to 3.71 M33-2 na custom firmware. so ok na siya. murag dos mode gani to ang paagi sa pagdowngrade, katong press x to install 3.71 m33-2 and press o to install original 3.71, blah blah.. ako gusto na unsa man ako ibutang sa memory stick na puede ko maka-upgrade sa latest na custom firmwares like 5.00 M33-6, 4.01, etc.. mao ni ako gibuhat sa memory stick ai... Paggawa ng Magic Memory Stick At Pandora's Battery (Napakasimpleng Paraan)

ask sad ko if puede ba ni maka-unbrick ni ako gibuhat sa magic memory stick.? unsaon man ni nako para maka-unbrick? kadto gibuhat ni bro freesoul sa pag downgrade ug psp kay dili lage to dos mode.?

---
    naka-try ko ug downgrade custom firmware 3.80 to 3.71 ok ra baya wala man problema..
    Last edited by nirdle_phogi; 02-26-2009 at 12:48 AM.

join nalang sa psp gathering bro.. piti ka ani nga thread.. its piracy.. so kung nahan ka makat.on.. join nalng sa psp gathering to know more about your questioN!!!

---update----

naka-download ko atong Rain's UltraLite MMS Maker.. one click ra siya then naa na.. murag ang interface niya pareha adtong gigamit ni bro freesoul kadtong nagpa-unbrick ko sa iya.. naka upgrade na sad ko custom firmware to 5.00 m33-4 successfully. naa ko pangutana? upgrade to 5.00 m33-4 lang ba gihapon ako gamiton kun mag unbrick ko ug psp?

Quote Originally Posted by waterboy0911 View Post
    join nalang sa psp gathering bro.. piti ka ani nga thread.. its piracy.. so kung nahan ka makat.on.. join nalng sa psp gathering to know more about your questioN!!!
    ah okeiz.. hehe. kadto sa IT park lang kay walking distance ra sa ako gipuy-an..

Quote Originally Posted by nirdle_phogi View Post
    ---update----

naka-download ko atong Rain's UltraLite MMS Maker.. one click ra siya then naa na.. murag ang interface niya pareha adtong gigamit ni bro freesoul kadtong nagpa-unbrick ko sa iya.. naka upgrade na sad ko custom firmware to 5.00 m33-4 successfully. naa ko pangutana? upgrade to 5.00 m33-4 lang ba gihapon ako gamiton kun mag unbrick ko ug psp?

ah okeiz.. hehe. kadto sa IT park lang kay walking distance ra sa ako gipuy-an..

No problem man.. basta 8pm kita lang.. nya pm nalng nako kung unsa imo number para dali ra ta mag kita.. basinwa ka kaila.. noon di man gyud ta kaila.. pero soon mag kaila ta.. si trazer lang ang mo tudlo nimo.. kay expert to.. ako sa mga kabuang ko expert.. hehehe

5.    Advertisement