Dugay nako ngita ani pero gusto ko kanang affordable lang hapit na sweldo bayaran dayun nako if makauyon ko sa price.
I need it badly for my newly renovated bedroom.
Dugay nako ngita ani pero gusto ko kanang affordable lang hapit na sweldo bayaran dayun nako if makauyon ko sa price.
I need it badly for my newly renovated bedroom.
up for today.
up this afternoon... Need it by friday.. need it badly.. please post offer. ty
bro, japan surplus imo tv? naa ko ana bro. text me 09102469838. thanks.
pmed you whin
@jerby66 di bro samsung 21" tv. pero I think it doesn't matter bro.
kinsa pa man naa? i need it by tomorrow na jud kay laay na kaau walay cable sa kwarto. thnx. bayaran dayun after testing no questions asked.
bro 150 ra bayad sa extention per month but bayad ka og 500 installation fee
dili man gihapon nimo magamit ang box kay ila pana e activate sa skycable onya ma trace pa gyod ka kong illegal imong connection
Mao ba bro? I tot man gud nga ang trace og activation is for illegal connections ra. Actually naa man koy legal connection. Ang akoa kay illegal extension hehehe, under ra sa akong legal connection. Di bani siya pwede bro?
up this afternoon... kanang naa remote kay para di ta mag cgeg barog mag balhin channel. hehehe..
bro 150 raman imong additional bro installation fee 500 murag dili gyod na puede bro
mao ni akong box id no sa main
box id sa extension nako
kanang mga box id nakaregister na siya bro kong kinsa ang subscriber and address once lahi na ma deactivate na dayon basig ma sayang lang imong money.
this is just my opinion
peace