N-PAX naa ni sa AS Fortuna.... sudlonon ni siya.... If im not mistaken partner ni siya sa NANGKHI... murag naka take nako exam diha sauna...
N-PAX naa ni sa AS Fortuna.... sudlonon ni siya.... If im not mistaken partner ni siya sa NANGKHI... murag naka take nako exam diha sauna...
naa man ko mga classmates nag work dha sauna. interested lagi ko sa training. open pa ni siya? gikapoy nama gud ko sa akong work, i really want to be a programmer. i'll pm my number.
nka OJT ko dha sa una.
pero gamay pman to ang NPAX.
dako na tingali karon.
gipaapil pa jud mi ato ug xmas party
nya apilan mi ug hatag ug life insurance for employees nga gift ra unta to.
nangita kog company pud na mo accept ug IT grad na ng work sa call center for 2years now meaning kelangan nasab ko bairan, willing to be trained.
oi nice c# mao ni ako gstudy krn for 2 weeks... and naa training... im a fresh grad...problem nako ky la ko katuod asa na...ahhehe
hiring pa ba mo? coz i find it interesting and im willing to undergo trainings...
ako dia gihapon sa akong nahimutangan....cge dok2x sa keyboard...
Yes. we are hiring. better to send me an email mlyapching@n-pax.com for those who are interested.
Yes we are part of Ng Khao Group of Companies and we are located on a very sudlunon area lol. But never the less our programmer are good to compete with other IT Company. Japanese Owned pd so have a lot of chance to travel.
Well if your interested email me lang.
Thanks