Ka nice hope someday maka anha ko 2gether with my langga... mga 2050 cguro for sure balikbalikon namo ni langga unya lahos na lang mi og Korea..
Ka nice hope someday maka anha ko 2gether with my langga... mga 2050 cguro for sure balikbalikon namo ni langga unya lahos na lang mi og Korea..
arnoldsa: more pictures please. planning to go on december! tnx!!!
k wait sa...
we're planning to go to disneyland this summer. ok lang ba P80K budget (inclusive of airfare, hotel accomodation, taxes, disnyeland ticket and pocket money) for 3D/2N for 2 adults and 2 kids?
nus-a pa kha ko adto ani?
we visited twice in hongkong disneyland last oct. 24 and 28... we really enjoy the... just prepare 300hk$ up (for weekend) 200hk$ up for weekdays.. for entrance fee... take all ride especially roller coaster...murag naa ka spaceship! ug andam nalang daan ug plastic para sa pagsuka nalang
ang 250$ entrance murag senior citizen mana oi! i was in disneyland last oct. 24 and 28... weekdays and weekend kami ning adto! pag dala jud ug camcorder para ma cover ang fireworks 10 minutes... nindot jud.. dont forget ride the galaxy (roller coaster)... pagdala nalang ug plastic para sa pagsuka nimo after....
i have 1gb memory card, kulang pa sige ug picture... at least i bring my laptop for downloading! i miss philippine already, am going home tomorrow in cebu!
excuse me, taas ang linya oi! i was there two times in disneyland herein hongkong! i had notice mas daghan pa gani ug tao ang weekdays kaysa weekend....buntag 9 a.m. kami ning adto sa disneyland hongkong... according to my friend the disneyland hongkong is smaller compare to disneyland florida grabi kadaku its take 3 days makatuyok!
i saw abs-cbn tv personality ng cover sila or ng interview sa cast sa lion and king musical last friday! na timingan lang ka wa nag linya... wala pa ang open ang disneyland ga linya nami...that time pag ari nimo, wala pa kaayo tourist moadto!
kung mo visit mo disneyland ayaw mo ari ug weekend kay mahal ang ticket, 300hk+, mas barato ang weekdays only 200$HK+....................
echeck man jud ang bag for security reason... of course mas strikto sila kung boys ang magdala ug bags.. kung ladies, dili man kaayo tan-awon... like my experience.. gadala ko ug coke inside of my bag....
the foods dili kaayo mahal from 30 to 50$hk....
the keychain 35HK$, tshirt 100 to 200HK$... stuff toys 160 to 250$... bring lot of money kay maibog ka unya sa mga souvenir....
thank you for senny ho of wellbright company-hongkong....wakami galisod sa transportation...
P80T BUDGET GOING TO HONGKONG? EQUIVALENT TO HONGKONG $ 10,000.00.. GAMAY RA!
BRING LOT OF MONEY... FOR THE SHOPPING... MAS OKEY SIGORO, AYAW NALANG ANANG PACKAGE PACKAGE, KAMO KUHA INYO TICKET UG MAKAKITA RAMO DIRI UG BARATO NGA HOTEL.... KANANG DUOL MO SA SHOPPING MALL ESP. IN MONGKOK... HUROT JUD NYO KOWARTA PAG SIGE PALIT.. LIKE ME...
DISNEYLAND TSHIRT - KANANG NINDOT 200$
MICKY STUFF TOYS - BIG 250$
KEY CHAIN - 35 TO 65$
SEE YOU PHILIPPINE TOMORROW... I ENJOY MY STAY HEREIN HONGKONG ESPECIALLY PAG ADTO NAMO SA DISNEYLAND 2X TIMES.. LAST SUNDAY UG FRIDAY!
KADTONG WAPA KAARI UG DISNEYLAND HONGKONG TAN-AWA NALANG NYO ANG ABS-CBN ABOUT DISNEYLAND, KAY DIRI SILA LAST FRIDAY.... BESURE ARI MO DISNEYLAND WEEKDAYS HA..KAY BARATO RA ANG ENTRANCE DILI SAKIT SA BULSA PERO SULIT MAN ANG 200+ ENTRANCE FEE HONGKONG DOLLAR HA DILI US DOLLAR...
hmmm... looking at the pix, wa kaayo ko ma impressed. siguro after sila mag expand diha na ko maningkamot na maka adto... if ma take sa ako bulsa!