Page 7 of 11 FirstFirst ... 45678910 ... LastLast
Results 61 to 70 of 103

Default Re: GMA's "SUGO" Series

Quote Originally Posted by clarkhkent
    asa diay na nga skol gikan si isabel? sa USJR o sa USC?
    di man na siya isabel, Olivia ma na iya tinood pangan, San Jose na siya, school mate na nako pag college, og nag classmate pa mi ana niya sa una sa physics 1. di man na siya ang pinaka sikat sa San Jose sa among panahon, pero gi suwerti lang kay siya ang nisikat.... si karah maoy sikat sikat sa amo batch og daghan pa pod ang mas guwapa ana niya, ang nakadaot ni oivia pag college kay skinny ra kaayo, way boobs, guwapa unta, hayahaya paring jeff, nag kauyab ni sila sa una, pero kadyot ra, manghambog na gyud to karon ang boang.......

usj-r man siguro na cguro siya

hala oie...di man jud ko tig tan-aw ana...nindot diay siya? daghan man niingon bati daw...

Quote Originally Posted by chagorio
    Quote Originally Posted by Empress_Of_Drac
    Quote Originally Posted by chagorio
    oa kaayo ang nagada ani oi.....mura sad ug tunay ang hinampak....ug naa sila gunfight ba....dili lagi maboslot ang mga awto na ila ma igo sa?? igo ra man tawn mag spark2 .....tsk tsk tsk..... ug si lito lapid pa ang nagada...mas exciting pa cguro

Well, I guess you're just plainly insecured with Richard's looks and character...it's normal though...wahahahahaha...
    klaro kaayong die hard fanatic ni richard....nyahahahahahahahahahaha!!!!!
    wa man sad ko na insecure sa iya beauty (Pwe!!) woi...wala man sad ko
    nag compare sa ako kaugalingon niya...nyahahahahahahahaha!!!!!
    pero ask ko nimo.....dili ba jud sya OA ug mo act sya??
    eng eng eng eng
    sagutin ang tanong......nyahahahahahahahahahaha!!!!!!!
    Can you repeat that again? Omg! inggit lang kayo...murag si Martial Law sa Tekken...wewewewewe...[img width=300 height=450]http://www2.igma.tv/gallery/sugo_pic30.jpg[/img]

[img width=300 height=450]http://www2.igma.tv/gallery/sugo_pic34.jpg[/img]---ang low class naman ng Pinoy big brother nyo...don't even dare to compare....

hope walay mahurt sa ako e post.... actually sugo is not really that nice teleserye ky murag sa akong tan.aw walay angay na mag action si Richard.... so lamya the acting when it comes to fighting scenes... naa koy nakit.an once na fighting scene as in walang kabuhay buhay iyang pag act... hahay... I guess taas ang rating ani nga teleserye tungod sa bida... not because of the way he acts but sa iyang ka gwapo... PEACE!!!!

mas nindot mag action si Echo sa panday..angayan siya!

Quote Originally Posted by misfit
    mas nindot mag action si Echo sa panday..angayan siya!
    toink...kabisaya anang panday ninyo...wehehehehehe...laya naman tawn ng echo2x ninyo oist...nangalaya naman ng mga shows sa abs...kawawa naman...toink

nge amazing..kuyawa manaway oi, mura mag di bisaya.

pero it's true, angayan cya mag action, he's got the looks! mutan.aw jud ko aning panday kay la nko kita tv for a long time.

toink...my used of bisaya in my previous post is not a mockery to the bisaya or bisaya language...bisaya in visayas is used to denote or is used as adjective to describe lousy or stuff that sucks...shauns...laya na ng inyong echo oist...kamote!

11.    Advertisement

Page 7 of 11 FirstFirst ... 45678910 ... LastLast