guys anybody knws na shop na m.tuli og XBOX japan ver. mn gud,di mi makasabot..sa japan g.buy..xbox ni na old..dili to 360..plzz help me..tnx
guys anybody knws na shop na m.tuli og XBOX japan ver. mn gud,di mi makasabot..sa japan g.buy..xbox ni na old..dili to 360..plzz help me..tnx
PLZZZ HELP
e rty daw inquire sa NEOS bro. naa sa emall.
BRO AKO G.PM C BOSS NEO BT WALA XA ANA XBOX NA OLD..PATABANG UNTA KO NYA..BRO SAON PG.CHANGE A TOPIC NKO?KALIMOT KO BAWAL MN DIAY NG BWT ANA TULI OG MGA GADGET..LA KA NAHIBAW.AN LAIN BRO ASA TA P.FIX ANA?Originally Posted by MisterSuave
e modify imung first post bro. la nasad ko lain nahibaw an bro.Originally Posted by dadah
TNX BRO..F NAA KA NAHIBAL.AN SA MGA TGA PSP OWNER DHA,RPLY LANG ANI BRO HA. ..TG.APIL BKA NILA BRO?KAS.A LANG KO KD2 BAG.O PA AKO PSP..DN LA PA JD KLARO KY ULI KO DAUN..
ok bro. murag mga gadget freaks man sad gud ang mga masters sa PSP gathering. e inform lang tika. di na diay ka mo apil sa gathering bro?Originally Posted by dadah
wala na bro..nxt wek if mk.blik ko dha tagb..try ko apil gathering nila..hehehe..mao lagi ask ko f naa m.fix xbox dha pra isa lang ang lakaw ba,naa mn ko bohol gd,work sad dri,mao lisod au ilaag dha ba..nxt wek ko plan anha dha ky wala work..monday mi blik work mao tass2x pd day-off