corekek jud ni...you should be prepare for all times jud...Originally Posted by bLeu_beLLe
corekek jud ni...you should be prepare for all times jud...Originally Posted by bLeu_beLLe
adto sa person nga love nako pero dili ko luv niya,unless kung USER ka...adto ka sa person nga love ka pero dili nimo cya luv...Originally Posted by imverylonelywoman
para nako mas maau jud nang inlove mong duha...but since wala nai labot sa choices...para nako gnhn ko ug ako ang inlove niya.... pero bati mnsad kaau sah?syempre..ma take for granted nlng ka ana... mypa ad2 nlng ko sa nag love nako..bacn pa d i ma develop rah ko...dali ra bya sad na ma develop ang mga gurls dba?Originally Posted by imverylonelywoman
love nya kay someday m-inlove raman sad ko nya. dali rmran k m-inlove gud...hehehe
gudluk gurl!!!!Originally Posted by butterflyzia
well,same as mine......
kato nag love nkow...
someone who loves me!
but as of now...as in ryt now gd?
someone i love! wahehhee
☃♥☹❤✴♫♘❧☯✩♪★☮♥☼❦♬☂
b4 i met my current boyfrend, i alwayz thot id go for the one I love, but now, based from experience, adto jud ko sa person who loves me..
ako ang pilion nako kay ang love nako......
kato jud inlove nako..ang2x..hehe...kai para murag robot...usa ra ka sulti tuman daun..