sa King James version na.. pero sa New Revised Standard Version kayOriginally Posted by amingb
15] "`And I will give you shepherds after my own heart, who will feed you with knowledge and understanding.
sa King James version na.. pero sa New Revised Standard Version kayOriginally Posted by amingb
15] "`And I will give you shepherds after my own heart, who will feed you with knowledge and understanding.
hehehe pariha rna bro necrotic freak..
pastor = sheperd;
which shall feed = who will feed ;
mao lagi parihas ra..hehe pero lahi man kuno ilang pastor kay elder man..hehe
Mao rana bro mga Leader or administrator sa Church mao na cla mga Elders ma priest or ma pastorOriginally Posted by necrotic freak
@ amingb
hahaha aw naa rman dai na parihas ra dai?...
bro naa ko question kinsa ng.ordaine sa inyo pastor?...
OT: asa namn 2 ako idol na c rcruman oi...
diara ko uyyyyy....... heheheheheeeeee......... imong kauban sa RCROMAN ( I mean Roman Catholic, Roman Religion)...Originally Posted by dartzed
Bitaw...ang Priest ug Pastor same rana sila...about sa imo question bro dartzed, wala ko kahibalo ana....hehehehehehehe.......
dili gihapon parihas bro oi.. ang priest dili man ma minyo. ang pastor pwde paman gani mangabit..heheheOriginally Posted by amingb
ahehehe wag nman ganyan oi... naa sad bya pari ngminyo... wata mahems tao ra gud...Originally Posted by necrotic freak
hehehe ok ra wui ask ko ana sa mga dili roman catholic ky cge nlang ang sa catholic priest ang tripan ganahan ko lain nsad...Originally Posted by isaac95
bitaw pero atleast mu undang pan pagka pari kung magminyo..heheOriginally Posted by dartzed