UP! mga sir, mangutana lang unta ko unsa nindot nga router magamit para maka port forward using globe static IP. Thanks!
UP! mga sir, mangutana lang unta ko unsa nindot nga router magamit para maka port forward using globe static IP. Thanks!
Mga system admin sa windows server mangayo ta ko ug advice sa best practice and implementation ani.
Naa koy windows server sa Cebu and naa pod koy different windows server sa Davao ang basic function nila is log-in and file sharing.
Mangutana unta ko if unsaon pag join nila para himoon nako ug usa ka forest nya ang davao nga site maka kita sa mga file shares from cebu.
Bag-o pako nag suway aning windows server basic knowledge ra.
Thanks
mga net admin masters, naa unta ko ask..
nag site to site vpn mi, usahay ky maka konek ko sa host pikas site but dli ko ka browse sa internet or ka browse ko sa internet but dli ko ka ping sa host pikas site.
nganu ni mga masters? thanks
guys, need help!
Nawala na ma amung copy sa license og iyang mga info (paper license), license sa amung windows server standard 2012. Andar pa amung server karon pero patay2x na pud mao mag change mi og server. Either i-transfer namu ang hard disk sa amung new unit, or mag fresh installation mi, mag need man jud activation. Karon unsay buhaton namu aron maka pa activate pa mi sa amung new server gamit ang license sa amung old server. Naa moy idea ana? Naa pa bay chance ma recover namu amung license from old server to new nga di na mu gastos? Kay kahibaw ko naa mga product key finder sa internet pero ang uban dili completo ang key ihatag (daghan na kaayu kog gi try), naa say uban nga kung gusto ka ma completo ang ihatag nga key dapat paliton nimu ang software which is gasto na kaayuPlease help guys kung naay mu idea, naproblema na kaayu ko ani. thanks!