Mas pabor ko run sa ssd pero naa koy mga nabasahan na dali ra daw maguba ang ssd. Kay mga 10 hours ko mu gamit daily kay tungod sa work.
Sent from my HTC Desire 728G dual sim using iSTORYA.NET mobile app
granting na normal operation lang ha... ma pul-an na lang ka's SSD nimo bro, dili pa na maguba... hehehe...
by the way, ang mga ultra light notebook PCs @ stock kay ang uban nila, SSD ra ang dala. wla'y HDD. mao ni ang sa akoang bag-o napalit na notebook PC (Dell 2 in 1). storage is not a requirement man nko. naa ma'y external HDD so no worries for the storage...
Salamat bro.oa ra diay kaayo tong ubang mga forum. Hahaha. Naa man sad koy external mung way koy blema sa storage.
your welcome bro... yeah, no worries ra gyud kayo... embrace the technology. reasonable priced naman pud ron ang mga SSD. unlike before na, mahal sya. dili lang nato I compare ang price to storage ratio nya compared sa mechanical & hybrid HDD kay they are not of the same level man... dili pud nato ma compare ang price to performance ratio nila duha...
> SSD is intended for quickness and robustness due to no mechanical parts
> mechanical & hybrod HDD are intended for storage capacity
Asay barato na ssd diri cebu bai? Mas duol man kos gaisano interpace diri cmall pero basin naay mas barato.
Gege. Salamat.