mag depende gyud hinoon sa food, pero kung fried na cya ... then ayaw e fried ug balik kay luod jud ... try ug sugba ... di ba lami gihaponOriginally Posted by WinFlo
suggestion lang
mag depende gyud hinoon sa food, pero kung fried na cya ... then ayaw e fried ug balik kay luod jud ... try ug sugba ... di ba lami gihaponOriginally Posted by WinFlo
suggestion lang
i agree, depende na sa food, kung naay left-over na mga meats...pwede recycle, pero noodles,pasta with sauces, vegetables ug kanang naay mga tuno sa lubi....di na na pwede.
hala! kung mao ni storyaha...kuyaw diay ni kung manga.on ta sa restaurants where lami ang pagkaon? hehehe basin recycled...hahaha
OT: naa sab ubang sud-an nga magkalami sa ikaduha ug ikatulo nga init sama sa humba, kaldereta, callos, ug kare kare...
ang sud-an na lami sab i-recycle... ginaling na baboy with potatoes and green peas for dinner then ang sobra i-omelet for breakfast...
agree ko sa duha
lami oy....labi nanang buwad...nga inig ka gabie imong i sugba...inig ka ugma pwede na sad nmo un-unan
agree guihapon ko ana...basta sa freezer jud guikan ang meat dishes before nimo i re-heat. ug kanang kunsumo lang pud sa balay kay basi sensitive ug tiyan kung naay laing tao nga makakaon...Originally Posted by love2travel
yes! i agree to that.. lami jud..but letchon na e paksiw o e fry ug balik kay lamiiii jud kaau
-princess-
depende....
if tinula... nah... lantoy pas tanang lantoy...
if paksiw...say litson or isda... pareha rang lamia...
Similar Threads |
|