For me, ok ra jud ang food sa jobe when it comes to chicken and burger mas ganahan pako sa jobe kaysa mcdo, sa kadaghan lang jud tao dna ma ato sa service crew ang pg lmpyo sa table og sa floor not all but mostly jobe branch ako naadtoan.
For me, ok ra jud ang food sa jobe when it comes to chicken and burger mas ganahan pako sa jobe kaysa mcdo, sa kadaghan lang jud tao dna ma ato sa service crew ang pg lmpyo sa table og sa floor not all but mostly jobe branch ako naadtoan.
ok ra , i love it ..
but some service crew kay grabe ka yaya ug lihok .. dugay kaayo maabot ang orders ..
ok raman ang jollibee pero usahay akong order dili isulod tanan labi na og take out kay mahibolong ko kuwang..i dont know if toyo.on ba na sa mga crew or nalimtan lang jud.
jollibee guihapon ko..
Ok ra, lamian gihapon ko sa ilaha manok, spaghetti og peach mango pie.
best jobee experience? kay kadtong sa SM.. naay buang cgeg ngisi namo![]()
when I feel down and when I am sick, I order jolibee chickenjoy..
it does not make my fever go down, but it makes be feel better, ma happy ko gamay..
tungod siguro kay naay joy ilang nganxD
Katong gi hubak ug gi hilantan ko niya wa joy tarong tao masugo sa amo gutom na kaau. ga kurog ko ni adto sa jollibee, murga ka G ang manager nga not feeling well ko gi free-han kog creamy mushroom soup. paytz na!