Mga higala, kinsa man ninyo diri ang C#.NET WINFORMS PROGRAMMERS?
Og pila na ka tuig inyong experience?
Tapok ta diri tanan..
Mga higala, kinsa man ninyo diri ang C#.NET WINFORMS PROGRAMMERS?
Og pila na ka tuig inyong experience?
Tapok ta diri tanan..
kami karaan kaayo among website, c# asp net pa unya gamit pud mi jquery, ajax og json para sa front-end scripting na side. backend kay sql 2008. unsahay naa mi RnD mag create mi another project unya e.import sa existing website as dll like web services. Dali ra man ang asp net basta naa lay existing template haha para dali ra mag create og crud web page.
Ako migs C#.net ako gamit sa capstone nako. Kaso lang wala ko experience sa asp.net!
Katong freshgrad pa ko nag lisod jud ko sabot aning asp .net ig abot sa page (.aspx) walay blema sa behind code... ang nakahasol lang aning asp net kay naka wired tanan controls ani (mga aspx form fields)... need jud nimo mahibawan ang mga attributes each items/elements mas mo favor pa gani ko, gamit og basic html elements sa page kaysa aspx elements...
C#.NET programmer ko though wa ko kasuway ug WinForms. Web based man gud amo project sa company.
C# WinForms...simply lang nga mga programs.
Pwede bya e.integrate ang c# asp net classic og asp net MVC (latest) gamit ang iframe or AngularJS then with shared session sila. for future development ni kung dili kaya ma migrate ang asp net classic.
tinood gyud boss...
- - - Updated - - -
Very nice experience boss...
Tapok ta dre, we need more pool of C# developers.. Kay later we will talk more...
- - - Updated - - -
OK ra gihapon ni boss.. no problem as long as magkat-on sige..