kahilakon namn gud ko aning globe oi
buyag stable ako 1mbps globe.
UP kadto sa gusto mag-avail sa pppoe globe dsl account nako ulod lang mo diri link:
https://www.istorya.net/forums/comput...-ni-globe.html
please contact me 09265715404
maayong hapon diha sa inyo tanan ron:
and UP UP UP ug sulod lang mo diri kadto naay gusto mag-avail saakong service:
https://www.istorya.net/forums/comput...-ni-globe.html
kinsay taga guadalupe diha globe broadband (wired)
pilay ping ninyo sa dota2 og sa path of exile?
How to check:
1. Open command prompt
2. type "ping sgp-1.valve.net"
3. "x" ms is the latency/ping value nga mu gawas
same procedure for path of exile
type" ping poe.garena.com"
advise mo on what to do? kapoyan nako cge tawag sa taga globe ug chat sa ilang cutomer support, samotan na wala ko diha sa Cebu.
here's the issue, last 3 weeks ago ni transfer ug house akong family from mandaue to lahug (plaza housing area). before our internet bandwidth is very good. we habve the 3mbps without landline package, among main purpose ra gyud is maka facetime/Skype sa pamilya kay lagyo man mi. last 2 weeks ago na transfer gyud ang line but it took 1 more week para ma fully activated... mao hinay kaayo connection maski Skype pirmi ma putol then grabe ka pixelated ug laggy. diuli kaabot 3 seconds maputol dayon reconnecting nasad.. among subscription diay is maximized ra gyud unta for video chat as among naandan for almost 2 years without any problem. karon lapas na ka 50 times ko ni chat ani ilang customer support ako gi request pa adtoan ug qualified technician pero wala gihapon nahitabo after nay niadto 2 times wala gyud changes nahitabo... they told me everything is okay in the system daw... huhuhu pagka toytoy nalang gyud.. almost 3 weeks nako wala kakita sa akong anak tungod dili maka video chat. gi suwayan na namo tanan devices, like ipad, iphone, android phones, desktop to no avail...
sa una maski ga youtube pa akong anak while nag facetime mi kay pwerting tin-awa walay lag... so I don't know what happened ngano dili to nila mahatag ug balik nga service... wired broadband connection diay ni amoa dili sim-based kungdi wired jud.
duda ko basin naa gyud something buhaton sa line nga I connect to a capable port nga maka provide sa among required bandwidth.. or dili gyud nila kaya muhatag atleast 2mbps-2.5mbps...
kay ako na unta ipaputol ni karon, pero wait ko sa inyong mga advise kay basin unya mubalhin kog pldt mas mahal raba then nay limit sad monthly ilang hatag murag 50GB ra sa 1999 plan