Page 31 of 68 FirstFirst ... 212829303132333441 ... LastLast
Results 301 to 310 of 673

Thread: Ham Radio

ma0...palit na lng ug RDO...you can buy from a lot of sources nowadays.

gigutom ko da.

Good day mga bro. new member here para maka sugod unta ko sa ham. mo take pa ko license ug wala pa pud ko radio. naka meet ko sa Carl sa usa nila ka meeting ug accommodating kaayu sila. looking forward to be part of the group ug para maka license ko puhon para naa na radio. lisud na panahon karun ug gamit kaayu ni nga mode of communication if cellsites down lab nag ma igo sa bagyo. unta welcome ko mag post dinhi mga bro. mangayo lang pud unta ko tips sa pag pasar sa NTC exam. Godbless

mag uv-5r ko kung naa license kay barato. apil man akong asawa ani bisyoha gud. ako paningkamotan maka pasar me duha sa exam. mga bro tabangi me ninyu ha. salamat kaayu in advance

Quote Originally Posted by C'thulhu View Post
    Required naka naay radio ron before you can get your amateur's license... Which bring us to the question that you need a license man before ka mahatagn permit to purchase?
    giyano raman nig palit sa amo company naa mi duha ka cignus uv85 gamit ra namo pag troubleshoot sa trabaho

Quote Originally Posted by slabs17 View Post
    giyano raman nig palit sa amo company naa mi duha ka cignus uv85 gamit ra namo pag troubleshoot sa trabaho
    naa man pud license ang commercial use...amateur use is lahi pud.

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by SCADA View Post
    mag uv-5r ko kung naa license kay barato. apil man akong asawa ani bisyoha gud. ako paningkamotan maka pasar me duha sa exam. mga bro tabangi me ninyu ha. salamat kaayu in advance
    review2 lng sa br0...hehehe. daghan man dire pwd kahatag ug tips kung unsa naa sa exam.

@silentnuker,

Thanks bro. maayu unta naa maka hatag natu ug kahayag para mahimong andam ang mga mu take ug exam ntc. Lisuda ug walay review. gamay ra kaayu chance mu pasar.

Quote Originally Posted by SCADA View Post
    @silentnuker,

Thanks bro. maayu unta naa maka hatag natu ug kahayag para mahimong andam ang mga mu take ug exam ntc. Lisuda ug walay review. gamay ra kaayu chance mu pasar.
    lage br0...naa ra man sad kaning Handbook for Hams, kaning gi-publish sa PARA. naa dire ang mga coverage. nind0t pud mka-attend ka ug review sessions.

kanang handbook mao rapud na ang reviewer nila bro no? mu attend jud ko kung naa napud sila schedule bro.gamit kaayu mga knowledge makatonan natu gikan dha. kanusa nimu nakuha imo licence ntc bro? a, b or c ang imoha karun?

sorry bro na double post. edit

- - - Updated - - -

sa mga naay experience sa baofeng radios. kumusta performance ug unsay ika sulti ninyu bro sa iya durability? ok ba performance niya with nagoya 701?

11.    Advertisement

Page 31 of 68 FirstFirst ... 212829303132333441 ... LastLast