Originally Posted by C'thulhu Oo kay na tagak man ang oreo cookie huhuhu... ai kasayang. wala pay 5 minutes? hahaha. order again na lang. then post na pud with oreo cookie on spotlight. naglaway jud ko ba. dili na lagi ko mosulod diri na thread...
Originally Posted by C'thulhu Afternoon delight! Oreo triple decker cheesecake and americano... asa ni nga cheesecake sir?
Originally Posted by larisse asa ni nga cheesecake sir? Farronccino cafe ma'am.
Originally Posted by C'thulhu Farronccino cafe ma'am. asa na dapit sir?
cge pa ta ani?
Originally Posted by larisse asa na dapit sir? JP Rizal Ave cor Don Anselmo Bernad, Ozamis City ma'am. Dinner at Dahon Grille... Higup ta sabaw para power...
Originally Posted by C'thulhu JP Rizal Ave cor Don Anselmo Bernad, Ozamis City ma'am. Dinner at Dahon Grille... Higup ta sabaw para power... lamia diay ikuyog ani ni sir C'thulhu oi...
Originally Posted by Passport lamia diay ikuyog ani ni sir C'thulhu oi... Kuyug lang boss, the more the manyer...
Originally Posted by C'thulhu Kuyug lang boss, the more the manyer... apas mi sir? lamia sa dinner nimo sir oi
Originally Posted by larisse apas mi sir? lamia sa dinner nimo sir oi Apas lang ma'am arun bibo ta...
Forum Rules