Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Default JRS tracking number

confuse lang ako sa item ako gi palit sa Manila, online seller.. Gi tagaan ko ug JRS tracking nunber dili man ko track.

-ako panguta pila ka hours or days usa ma online? kay uban naa man dayun like sa LBC, XEND etc...

Hope dili Bogus seller ako napalitan, naa na raba compaline ato na seller

Quote Originally Posted by taryon78 View Post
    confuse lang ako sa item ako gi palit sa Manila, online seller.. Gi tagaan ko ug JRS tracking nunber dili man ko track.

-ako panguta pila ka hours or days usa ma online? kay uban naa man dayun like sa LBC, XEND etc...

Hope dili Bogus seller ako napalitan, naa na raba compaline ato na seller
    Delikado jud bro. Naa man jud unta na dayon kay realtime mana ang mga tracking or at least delayed for a short time. Y man ni resgo ka og order bro?

Mao lagi sad.. siya raman gud naa nga item ako gipa ngita nya naa sad nipalit niya..
    complain niya,though iya rasad na settle..
    RED GUNDAM – JOHN FERNAN QUIDILLA – BOGUS SELLER | REKLAMO.PH

Hala kuyawa jud anang order outside cebu oizt. Good luck nimo boss.. Hope unta nga maabot nato imo item..

kanus.a gi-ship? kung karon na gi-ship, ugma pa na nimo ma-track.. try pud inig 12am.

Dili pa na nimo ma track diha2x daun boss kay daghan pa na ug agian. E try lang ugma or para sure tawag sa JRS ugma kung naa ba sila incoming nya ihatag imo tracking number.

Di jud na matrack daun Much better if mu call ka sa JRS and inform them of your tracking number para matrace

Di na nimo ma-track daun TS kay i-input pa na sa JRS sa ilang system. Kung ma input na nila then pwede na nimo ma view kung asa na imong package. Mga 24 hours siguro like LBC, 2GO..

Quote Originally Posted by andrea_kristy View Post
    Di na nimo ma-track daun TS kay i-input pa na sa JRS sa ilang system. Kung ma input na nila then pwede na nimo ma view kung asa na imong package. Mga 24 hours siguro like LBC, 2GO..

Quote Originally Posted by catnip23 View Post
    Di jud na matrack daun Much better if mu call ka sa JRS and inform them of your tracking number para matrace
    Quote Originally Posted by wh3ng2004 View Post
    Dili pa na nimo ma track diha2x daun boss kay daghan pa na ug agian. E try lang ugma or para sure tawag sa JRS ugma kung naa ba sila incoming nya ihatag imo tracking number.
    thanks ninyo ako nani gibuhat inyo gi ingon gahapon, ako nasad gi tawagan JRS, ako gani gipatrack nila sa ilang personel wala pa daw basin karon which is mag 3days na... as per JRS follow up daw ko nila karon 12nn..

Unsa diay nga Gundam imo gipalit?

11.    Advertisement

Page 1 of 2 12 LastLast