Update natu beh pra mabasahan sa uban....
hehe,morag wla ta magka cnabot boss dah...kbalo ko nga di na pwde ma renew dri Cebu tungod ky ni file ang Honda (dugay na na nga issue) and infact,ad2 na jd gni mi sa Mindanao magpa renew.....my point is,ang imong giingon nga di na jd ma renew maski dha pas mINDANAO BAH?...naay naka hunghung nko nga pwde ra jpon ma renew sa Mindanao bsta renewal lng ky naa na bya record sa Lto...ang new rgistration ra kno ang di na jd pwde nxt yr maski sa Mindanao pa...
kani ako buot ipasabot boss...niingon mn gd ka nga lisod na ang renewal nxt yr?....ako gi pressume nga ang imong gipasabot nga lisod na ma renew sa Mindanao! ky dugay na bya nga di na pwede dri Cebu..!!...maong niingon ko nga pwde pa jpon ma renew sa Mindanao nxt yr among Fit....new registration ra ang lisod na...am i correct boss?hehe
but anywayz,kn ang imong gipasabot boss dri lng sa Cebu ang lisod or di na pwde ang renewal nxt yr....agree jd ko nmo ana boss ug di ko makig lalis,hehehe!!...i up lng tka boss pra sa mga way kaila sa Mindanao pra sa ilang renewal sa Fit...TS could help you both.
Thanks bro steven, wa jud diay ta nagkasinabut. Cebu jud aku psabut but my fault coz of the post nga IN ADVANCE because i also heard from a reliable source nga NO RENEWal will also be implemented in Mindanao coz a certain chief from one of the LTo branches here in Minda gi gifilelan ug kaso related s honda fit issue. But ana aku kuntak lately pwde pman diay mag renew sa mga na registered nah. So No problem with the renewal. Peru ang BIG problema naa sa New Registration application sa tanan honda fit ky di jud pwde ma accept ONline system sa LTO. Anyway, Thanks for elaborating and time bro.
fYi also... Not all LTo office sa mindanao mu process sa renewal sa lto registration sa honda fit. A certain region lang ang mka process with no problem at all ky naa ku kaila didtu. But in case naa mu NEW unit na mga honda fit just give me call and will talk mski mkatabang diay ku.
no probz boss....mao btaw kno nga not all Lto's sa Mindanao mo process ug renewal pro so far ok pa mn ako kaila dd2,hehe.....anywayz,ako lng nii save imo no. ky bsin naa sadko mga kaila nga Fit owners imo matabangan pohon...up for you bro..!!
gud am bro, please pm me kung how much ang renew sa honda fit?
PM u bro @knockout....