Page 821 of 829 FirstFirst ... 811818819820821822823824 ... LastLast
Results 8,201 to 8,210 of 8289

Quote Originally Posted by kornyedison_143 View Post
    Kung gusto ka ma-isolate na nimo. Pwede na nimo i-plug imong xbox 360 slim to another PSU for the same model. If mu-boot then ok ra imong xbox, ang imong PSU may guba-a. Then vice versa.
    i figured out the error code... 0003 meaning either psu or ang naay cold solder joint... ako gi try lain psu, wa mo-gana... so sa board jud ang daot... ako na gi da sa neo galaxy ganiha... gasto na pud... tsk3x...

Quote Originally Posted by jas0n View Post
    i figured out the error code... 0003 meaning either psu or ang naay cold solder joint... ako gi try lain psu, wa mo-gana... so sa board jud ang daot... ako na gi da sa neo galaxy ganiha... gasto na pud... tsk3x...
    Paet gyud btaw ng slim oist. Maypa akng arcade with a jasper board kay mag 4yrs nah

patabang lang sa mga nakamao... nag red dot ako xbox 360 slim 4gb model... ok pa last night, gana pa... pero pag ganiha buntag, nakabantay ko nga nag red ako power supply, so i unplugged it and plugged back in, ni amber ang power supply... so ako gi-on ang xbox pero ni green ang dot sa xbox nya ni green pud ang power supply, then after half a second, direcho ka red dot ang xbox nya amber balik ang power supply... walay display sa tv, wala sad ni on ang fan... tried to research sa internet kung unsa possible problems... so far, ako nabasahan nga possible ang power supply, hard drive, wa matarong ug taod pero ako na gi try ug pa pahuway, unplugged everything, based sa microsoft nga troubleshooting tips pero wa gihapon... wa sad ni built in hard drive akoa xbox... possible sad daw nga ang graphics chip, pero based sa youtube video, wa man nag show ug symptoms nga kamatyonon na ang graphics chip... unsa kaha possible reason/fix ani?
    na fix jud sa neo galaxy imoha xbox bai Jason?..kay we have the same symptom jud..duda ko sa graphics chip ni sa console...
    Last edited by XhoCoyskie; 11-09-2014 at 12:24 PM.

Quote Originally Posted by XhoCoyskie View Post
    na fix jud sa neo galaxy imoha xbox bai Jason?..kay we have the same symptom jud..duda ko sa graphics chip ni sa console...
    Wa jud ma-ayo sa neo galaxy ug sa ka lain nga shop sa emall ghapon. ang gi-ingon sa neo galaxy, iya gi try ug kuha ang jtag pero mao ra ghapon. mao to ako gidala sa usa, kana mo-ayo ug laptop sa top floor yellow ug black ang signage nila . gi try nila ug reflow 2x pero wa na jud daw. dead board na daw. unsa error code sa imo xbox? kay ang ako 0003 man...

hahai... ka sayang sa xbox... tigum na pud ko balik ani... btw, tag pila ang console + jtag karon dri sa ato? and pwede ba ma jtag ang pinakalatest nga xbox 360?

Wa jud ma-ayo sa neo galaxy ug sa ka lain nga shop sa emall ghapon. ang gi-ingon sa neo galaxy, iya gi try ug kuha ang jtag pero mao ra ghapon. mao to ako gidala sa usa, kana mo-ayo ug laptop sa top floor yellow ug black ang signage nila . gi try nila ug reflow 2x pero wa na jud daw. dead board na daw. unsa error code sa imo xbox? kay ang ako 0003 man...

hahai... ka sayang sa xbox... tigum na pud ko balik ani... btw, tag pila ang console + jtag karon dri sa ato? and pwede ba ma jtag ang pinakalatest nga xbox 360?
    way error code ning trouble sa akoa...red dot lang jud after turning on.
    pulled hdd out..mao japon..d sad ang hdmi..ky known good ang hdmi cable..dad on na lang nko ni dha emall..

Q> unsa ma comment ninyo sa PLDT nga 999 kanang tag 3 MBPS for xbox live especially titanfall? your sentiments is highly appreciated.

Unsa game sa Xbox 360 na action na pwde ma multiplyer na duha ka joystick ma gamit sa usa ka game. ?

Quote Originally Posted by XhoCoyskie View Post
    way error code ning trouble sa akoa...red dot lang jud after turning on.
    pulled hdd out..mao japon..d sad ang hdmi..ky known good ang hdmi cable..dad on na lang nko ni dha emall..
    naay way ma figure out nimo ang error code sa xbox 360 slim bai... turn on xbox nya press and hold sync button, then press eject key... mo flash ug green lights... repeat 3 more times... mao na ang sequence sa error code... search lang sa google for interpretation sa error code....

Quote Originally Posted by marius View Post
    patabang ta ko gamay ninyo diri .... naa ra ko ask, asa ang cheapest na store na nag sell ug xbox 360 sa cebu and how much ang price

sori for the question, naa man gud ko saudi karon ... planning to buy one this coming april for my son ....
    13,500 sa itech, just bought last saturday for my kid

Quote Originally Posted by Istudyante-Ni-Pikoy View Post
    Unsa game sa Xbox 360 na action na pwde ma multiplyer na duha ka joystick ma gamit sa usa ka game. ?
    call of duty ghost bai pde

11.    Advertisement