Wa jud ma-ayo sa neo galaxy ug sa ka lain nga shop sa emall ghapon. ang gi-ingon sa neo galaxy, iya gi try ug kuha ang jtag pero mao ra ghapon. mao to ako gidala sa usa, kana mo-ayo ug laptop sa top floor yellow ug black ang signage nila . gi try nila ug reflow 2x pero wa na jud daw. dead board na daw. unsa error code sa imo xbox? kay ang ako 0003 man...
hahai... ka sayang sa xbox... tigum na pud ko balik ani... btw, tag pila ang console + jtag karon dri sa ato? and pwede ba ma jtag ang pinakalatest nga xbox 360?
Q> unsa ma comment ninyo sa PLDT nga 999 kanang tag 3 MBPS for xbox live especially titanfall? your sentiments is highly appreciated.
Unsa game sa Xbox 360 na action na pwde ma multiplyer na duha ka joystick ma gamit sa usa ka game. ?
naay way ma figure out nimo ang error code sa xbox 360 slim bai... turn on xbox nya press and hold sync button, then press eject key... mo flash ug green lights... repeat 3 more times... mao na ang sequence sa error code... search lang sa google for interpretation sa error code....