nangutana mn ko one time ani sa naninda og tempura, ingun cya nga butangan daw tubig mao secreto unya mga lamas dayon..
nangutana mn ko one time ani sa naninda og tempura, ingun cya nga butangan daw tubig mao secreto unya mga lamas dayon..
Dba ang tndera d na cla mo tell sa secret recipe sa tempurahan..
sa akong nabal.an kay ang sauce sa street na tempura kai naa manai sagol na coke daw, mao nang brown siya. so ang recipe tingai kai brown sugar, coke, cornstarch ug gamayng asin to balance.
ingon gani daw na ang orange na sauce kai butangan ug royal. i don't kniw if it's true. kai ug brown sugar ra di man tingai. kai naa mai distinct taste ang brown na sauce dyud
kanang version nga butangan ug softdrinks mga ready mix nana daan
kasagaran McCormick/Knorr ready mix beef&herb or garlic gravy mix with 500ml royal true orange or cola
lotoon sa hinay2x until mo lapot
dayon dugang sa templa butanga ginutad nga seboyas or sili ba kaha :eat
unsay sagol anang hang sa tuslob sa tempura? mag dpende na sa suka nga g gamit?
sweet tempura/fishball sauce:
1/2 cup white vinegar, 3/4 cup sugar, 2 cups water, 2 tbsp ketchup OR soy sauce, 2 tsp ground black pepper, 2 cubes knorr cubes shrimp flavor, 1/4 cup bawang, gitadtad ug pino, 2 tbsp minced ginger, 2 tbsp minced onion. salt to taste depende sainyo gusto nga l;asa.
mix tanan sa pot and boil up to a minute. taste it, if nahan mog mas parat pa, add salt. if nahan mog mas tam-is add more water
then gradually add these mixed na daan na 1/4 cup constarch and 1/2 cup water.
mix until thick sa low fire.
If nahan mog mas thick, dungagi pag another batch of 1/4 cup cornstarch ug 1/2 cup water.
Similar Threads |
|