Page 69 of 83 FirstFirst ... 596667686970717279 ... LastLast
Results 681 to 690 of 824

Murag kalas mn noon bro feel naku lang huh?? Ky sporty ku bfore loaded xa murag pareho ra or kalas pa gamai ang mxi ambot lang sd oi hehehe

Quote Originally Posted by adrianbrando View Post
    Murag kalas mn noon bro feel naku lang huh?? Ky sporty ku bfore loaded xa murag pareho ra or kalas pa gamai ang mxi ambot lang sd oi hehehe
    e sulay ug long drive ang MXi boss, di man makita ang difference if city driving ra, ligas rag gamay pero kung long drive makita nmo unsa jd ka tipid.

palit ko last Feb bn Mio Sporty, ang naabot ra nako kay 1:33, long drive. City was about 1:30
    just bought the MXi last week, abot ko ug 1:47, long drive. City was 1:36
    all stock

diha nmo ma kita ang fuel efficiency sa mxi sa long drive.

Junior Member
    Kinsay naay baligya Mxi dha? heheh nangita kog 2nd hand kay d kaya sa budget ang bago

Hi. New ko dire apil unta ko. Black and yellow akoa. Pero murag d man mo ganahan xD

Quote Originally Posted by Dyaryus View Post
    Hi. New ko dire apil unta ko. Black and yellow akoa. Pero murag d man mo ganahan xD
    Medyo di kaau mi active sa istorya boss, naa mi facebook group, welcome to everyone.

https://www.facebook.com/groups/clubmxicebu/

Oo d kaau mapansin ang ka fuel effecient sa mxi f short rides ra and f low speeds... Idagan og lau boss with 80kph speed both carb and fi.. Una mahubas ang carb. Haha

Sa katong naka pa change muffler ba.. Up until now wala juy na issue?

Quote Originally Posted by Godspeedxx View Post
    Oo d kaau mapansin ang ka fuel effecient sa mxi f short rides ra and f low speeds... Idagan og lau boss with 80kph speed both carb and fi.. Una mahubas ang carb. Haha

Sa katong naka pa change muffler ba.. Up until now wala juy na issue?
    Wala may issue, mostly sa mga members namu naka open pipe naman, highspeed, leovince, namban and etc.

Quote Originally Posted by dexlimp View Post
    ang mxi sko kauban pag apr.23 kay na bat empty..ulan mn gd kau atong buntaga dn pag-abot nya sa parking area sa amo trabaho-an kay dretso ra cya naog, ma-off mn gd dayon ang makina bsta ma side stand mao kalimot ra pd cya off sa ignition ug tanggal sa yawe tungod sa uwan..mao to pag-out namo cge cya sikad sa iya kick starter pedal pro wa jd ni andar, mga 8.5hrs jd to na left nka on ang ignition pro zero jd ang battery, ingon ko cge ra mn gd na andar ang EFI ana and d na mo andar basta lowbat kay electronic mn gd nagdala sa supply sa gasolina..mao to ingon na lng ko na baylo na lng sa mi battery pra mka uli cya pro g try sa namo jump start una, pag andar ako g disconnect ako battery aw ma off jd ang engine..same ra mn sd battery ang mxi ug wave125..

mao to ako cya g ingnan na e disconnect o e condemn na lng nang engine switch sa side stand kay kuyaw mn gd mkawat kay mka malimtan kuha ang yawe, mka limot pa mn gani ta kuha sa yawe na kita na mismo ni off sa ignition switch kana pa ba kaha na pag side stand pa lng ni off na ang makina..mao pd to iya na realized..kay kung sa gawas pa to nahitabo nga ni park cya dn nabilin ang yawe aw kuyaw jd to mkawat iya motor, may gani sa opisina ra wa ray kurat..
    dili sad siguro na e disconnect or condemn boss oi.. safety feature na siya na gamit kayo.. diba gibutang mana para dili sad ta maka start sa motor if side stand so if center stand ra or atong sakyan pwede?

kasulay naman gud ko side stand scooter then ako gipastart. then ni shagit ang motor (na-ay guba ang carb) ni una ug Dagan ang motor! gibilin ko! hahahahahah

rule of thumb nako sa akong motor ug sakyanan.. if safety feature gane dili nalang jud nako tangtangon.. hahahah

just my two cents..

11.    Advertisement

Page 69 of 83 FirstFirst ... 596667686970717279 ... LastLast