Page 22 of 22 FirstFirst ... 1219202122
Results 211 to 219 of 219

Quote Originally Posted by chimcham View Post
    ako kay katong ni.inom ko ug slimming tea 2hours before sa among Philosophy of Man na subject, den mag.long quiz pa jud mi ato, cge lang ko ug pass sa akong paper kay cge ko adto CR nag poop! >.< nia balik napud sa classroom, then pass na pud sa paper, >.< gipaningot jud ko ato pag.au ug bugnaw!

- - - Updated - - -

ako kay katong ni.inom ko ug slimming tea 2hours before sa among Philosophy of Man na subject, den mag.long quiz pa jud mi ato, cge lang ko ug pass sa akong paper kay cge ko adto CR nag poop! >.< nia balik napud sa classroom, then pass na pud sa paper, >.< gipaningot jud ko ato pag.au ug bugnaw!

cit ka sa??/ kay ang descriptive title

Quote Originally Posted by ngitscarlo09 View Post
    nagcutting dala ang bespren nya naligsan...ako tanan ang gbasol
    ana, liki sad kay ka oie

Quote Originally Posted by alt135 View Post
    dapat lang
    suyaa niya oi. you wish ikaw to? LMAO

Quote Originally Posted by dirk89 View Post
    Ako kai kanang ma hagbong ka ug 1unit nya mao nalang to ang kuwang para maka procede naka para mag practicum next sem nya maka graduate najud, kai tungod sa pol2x og pama-agi sa akong instructor,maau eh pa tang2x oi!, tuga2x og handle og mga curriculum nga strategies of teaching, curriculum dev, principles of teaching and etc. basta prof ed nga mga subjects nya ang iyang way to teach sayup na daan, duha na ka skwelahan sa universities akong na sudlan karon pako ka sugat nga instructor nga ang way sa pag tudlo kai murag pang highschool, ang naka apan lang ani kai ang mga schoolmate nako wala guts mo reklamo, d pud ma effective ako kai ako2x ramai mag reklamo, looya tingay sa mga future na mga students na ma under niya, at first meet nako niya wa jud koi nasabtan poro ra yaw2x sa mga estudyante niya.

(sa UC main diay ko naka experience ani Education Department)
    feel nako, kaila ko ani... physical science dept ko..

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by dan2 View Post
    daghan kau bayot sa school namo oi...mga teacher bayot..
    asa ni na school college or highschool dept??

for boys: unsa inyo mga experiences sa inyo bayot na teacher??

Og si dihang nasakpan ko sa among math teacher nagkodigo ko diha siya sa akong kilid..pagka ulawa hinoon........

up up up up up up

Senior Member chimcham's Avatar
    Blog Entries
    1
    kanang wa ka kasabot sa g.discuss kay wa ka naminaw daun kalit lang diay na mag.test!!! :@

sakpan mi pag highschool nga nagbinato-ay sulod saclassroom ..unya na-abot ang teacher og kalit og gipatiwas mi og binato-ay..haha..

10.    Advertisement

Page 22 of 22 FirstFirst ... 1219202122