taga Cebu ra ko bro, peru m try me ako mga kaila mag ride pauli sa ila. ga sabot2x palang me... hopefully madaun
- - - Updated - - -
nindot sad e ride sa other island sa visayas, labe na daghan mo. maka experience new places, new road, new experience and more people to meet....
padaun lang ta, hope every time duna mo ride please post it here.......
Ang kuyaw sa tulis kay didto naman unahan sa Bayawan and if mu agi ka sa motard trail from Bais to Sta. Catalina...pero wala pa man jud natulis diha sa Negros bro nga nag motor...d man ingon ana ka kuyaw sa Negros kumpara diri....every weekend gani naa mga naka trail bike didto na sila sa bukid mag trail ride...wa may kuyaw...pero if ganahan mo sa trail ky kihanglan naa jud taga Bais nga inyo kauban ky mawa nya mo didto pero sa highway ra...d jud ka mawa ana ky friendly mga tao didto...ang kuyaw ra didto kana mga iro ug hubog pero di man sad ingon ana ka daghan...if tubeless ka ky mag da nlng jud ka ug kit kay gamay ra mutira tubeless didto...ang gas sad didto ky expect nga at least +5 pesos ang difference diri sa Cebu...mao jud na sige nko reklamo everytime ma uli ko...
uu sir, nindot sa valencia sad bro...bugnaw ayo didto nya naa sad mi kan.anan diha halohalo...ako wife kay taga Tanjay man mao mag uli.an jud mi diha sige...
Taguanao, balulang, carmen and bukidnon, balila
[QUOTE=nijazared;15506112]Ang kuyaw sa tulis kay didto naman unahan sa Bayawan and if mu agi ka sa motard trail from Bais to Sta. Catalina...pero wala pa man jud natulis diha sa Negros bro nga nag motor...d man ingon ana ka kuyaw sa Negros kumpara diri....every weekend gani naa mga naka trail bike didto na sila sa bukid mag trail ride...wa may kuyaw...pero if ganahan mo sa trail ky kihanglan naa jud taga Bais nga inyo kauban ky mawa nya mo didto pero sa highway ra...d jud ka mawa ana ky friendly mga tao didto...ang kuyaw ra didto kana mga iro ug hubog pero di man sad ingon ana ka daghan...if tubeless ka ky mag da nlng jud ka ug kit kay gamay ra mutira tubeless didto...ang gas sad didto ky expect nga at least +5 pesos ang difference diri sa Cebu...mao jud na sige nko reklamo everytime ma uli ko...
salamat sa informative BoSs jaz..!
Kuyug unya ko nimo if mo uli2x ka dd2. hhehehe aron dala joy ride puhon2x..