Originally Posted by ramski Dili mi oi... gusto namo kami ra para ma solo namo si Papa Tim Cusi.... bwahahahaha sure bitaw okay ra ila tim? ingna para ma feature pod iya mga aros hehehe sa shop or sa balay?
Originally Posted by ramski Dili mi oi... gusto namo kami ra para ma solo namo si Papa Tim Cusi.... bwahahahaha H A N G O L . . . . hahahaha!
Originally Posted by kenny_tiu7 sure bitaw okay ra ila tim? ingna para ma feature pod iya mga aros hehehe sa shop or sa balay? Sa balay ra nila.. pero gusto niya after na ma set up iya aro's.. Arte pod baya tong bruha... hehehe
unsa man nindot ipakaon sa bolivian ram? ok raba na kanang tag 10php na mapalit sa manalili?
Originally Posted by retrievern15 unsa man nindot ipakaon sa bolivian ram? ok raba na kanang tag 10php na mapalit sa manalili? bisan unsa mu kaon raman na, di na arte na isda... - - - Updated - - - Originally Posted by ramski Sa balay ra nila.. pero gusto niya after na ma set up iya aro's.. Arte pod baya tong bruha... hehehe venue sa ato e decide para ma go na natoa ng pag set sa date
Originally Posted by retrievern15 unsa man nindot ipakaon sa bolivian ram? ok raba na kanang tag 10php na mapalit sa manalili? msnindot kng mahalon pra healthy living haha tetra bits ba or sera or hikari products
Originally Posted by retrievern15 unsa man nindot ipakaon sa bolivian ram? ok raba na kanang tag 10php na mapalit sa manalili? pun-e nag german blue ram sa wgc bai, tag 70php ra, mas colorful pa sa bolivian ^_^
Originally Posted by chaydjr pun-e nag german blue ram sa wgc bai, tag 70php ra, mas colorful pa sa bolivian ^_^ sensitive man daw kaayo na ang german blue
Originally Posted by ramski Nihisgot to si Tim na pwed sa ilaha daw... hehehe cge adto ila tim arun mkakita mi sa iyang mahalon nga isda heheh
yeheay!! adto mi ila tim..hehe..
View Tag Cloud
Forum Rules