Page 959 of 1003 FirstFirst ... 949956957958959960961962969 ... LastLast
Results 9,581 to 9,590 of 10023

Mao lge mga bossing dli pa complete ang vaccines mao kutob ra tawn mi atbang sa blay namo. About sa training, when ninyo natudluan inyong labs pra mu sunod ug commands?

Quote Originally Posted by zehir View Post
    Mao lge mga bossing dli pa complete ang vaccines mao kutob ra tawn mi atbang sa blay namo. About sa training, when ninyo natudluan inyong labs pra mu sunod ug commands?
    mas early, mas maayo bro. hinay2x lang..

Quote Originally Posted by opaxopax View Post
    frontline rana boss. hehe
    salamat kaau sir

Quote Originally Posted by carbrill View Post
    ligo a 2x a week with anti flea and tick imong iro... with in a week gani di mawala or ma control butangi ug drop on nga anti flea...
    thanks sir! murag wa jd nawala cge ligo.

Quote Originally Posted by chucki3 View Post
    thanks sir! murag wa jd nawala cge ligo.
    if wala go for medication, frontline or spot on/ drop on nga anti flea and tick..

Hi mga boss naa lng koy question... unsai nindot nga vitamins for a 1 year old na nga lab? ang krn gamit nko forza animale pero ingon daw nga dli jud na cya advisable nga pirmanintehon any suggestions kng unsai angay nga vitamins? thanks in advance!

need some advice if na mate na ang lab ba nya dapat e anti rabies unta d i...unsay ma suggest ninyo??kuwang cya ug anti rabies ug deworm karon...kay ang schedule niya karon man nya karon sad nga week iyang dapat e mate mao na mate cya nga wala na injectionan anti rabies ug na deworm..salamat

i think dli maau ang vaccine ug deworm ig nasugdan na ug stud

pero important unta ang deworming before mg.stud para less worms.. pwede ra man na mg-deworm bisan ahead sa schedule.. kung duol na ang stud date, d ko sure if pwd pa i-deworm.. ako practice atleast 1 week before stud date dapat dewormed na (If ang last deworm kay more than a month ago pud)

Quote Originally Posted by koikox View Post
    i think dli maau ang vaccine ug deworm ig nasugdan na ug stud

pero important unta ang deworming before mg.stud para less worms.. pwede ra man na mg-deworm bisan ahead sa schedule.. kung duol na ang stud date, d ko sure if pwd pa i-deworm.. ako practice atleast 1 week before stud date dapat dewormed na (If ang last deworm kay more than a month ago pud)

gi ahak so murag huwaton na lang jud d i ni nako ma anak diha pa ko pa vaccine nya mag pa deworm??

Quote Originally Posted by katagzz View Post
    gi ahak so murag huwaton na lang jud d i ni nako ma anak diha pa ko pa vaccine nya mag pa deworm??

UU sakto gyud na imong buhaton bro, mag HUWAT nalang ka ining ka panganak or LAST Week sa expected nga date of whelp para gamay2x ra ang bitok nga ma punta sa mga puppies. Dapat 1 month before sa stud date nimo e deworm ang imong bitch para healthy siya during conception, kay if days ra prior sa stud date nimo siya e deworm mahilis ang mga itlog nga nanay sperm dle siya mamabdos sayang kaayo and panahon. Kasuway nako ana bro nag deworm ko days ra prior sa stud kay naka limot ko wala ko ka trace kung kanus a to nako last deworm. Ang resulta kay False Pregnancy, naa siyay simptoms nga pregnant siya pero wala diay sulod atotz.. he3x tungod sa dewormer na hilis.

11.    Advertisement