naa napod bag-o coming ang cm..
Cherry Mobile teases 7.7mm thin Android smartphone - YugaTech | Philippines, Tech News & Reviews
naa napod bag-o coming ang cm..
Cherry Mobile teases 7.7mm thin Android smartphone - YugaTech | Philippines, Tech News & Reviews
omega HD 2.0 dli acurate ang GPS ako g tan aw ang google map ang blue circle wala ma tonong sa ako location ,, pwede ba ni ma calibrate
Try downloading GPS Status & Toolbox to calibrate your GPS. Make sure you download the appropriate A-GPS data (Asia/Philippines) for faster GPS lock on.
wala ra moy issues sa gps sa ohd 2.0? dili man gud ka lock akoa kung walay internet connection. karon pa ko kasuway mtk chipset device
After reading a lot of reviews I decided to buy OHD 2. So far ok man iya performance, naa lang ko gamay problema sa iya camera, medyo blurry, unsa ako buhaton para ma fix ni? Nagback-read ko diri, then naa paka i-download something pero ang link kay "page not found" na...
daghan lagi mo issues? sa batches cguro... i bought my second 1, first ako man gihatag sa akong manghud... grabeh ko k-satisfied gihapon.. ^_^
Just got a second hand OHD 2.0 white and so far sooo good... Apart from the FB group na puros mga tagalog didto, naa ba tay community of devs dire sa Cebu.
Naa unta koi question, kaning mag change wallpapers, it looks like gi-ilisan sa CM ang mga stock wallpapers unya gibutangan nila ug wallpapers na naay CM logo... pwede bani nato ma-ilisan? I'm guessing here comes a suggestion to root... hahaahahah