Page 131 of 156 FirstFirst ... 121128129130131132133134141 ... LastLast
Results 1,301 to 1,310 of 1558

Tana ko boss, unsa mga mod gpang buhat nimo sa inyo bike?? Notice ko motor user diri sa amo dili hilig stock. Modified nila ilang motor para choy2. Tang2 fender front ug back, Body tang2on dapit air filter, side mirror tang2.ngon, lowered bike, laplapon ang seat. Muffler katong saba ug pasaka porma.. Naa cge gal2 nako i modified daw akong motor di ko dare bagO pa, sayang ko kung hilabton nako..

Elite Member jarlz's Avatar
    Quote Originally Posted by FrancisRy View Post
    Tana ko boss, unsa mga mod gpang buhat nimo sa inyo bike?? Notice ko motor user diri sa amo dili hilig stock. Modified nila ilang motor para choy2. Tang2 fender front ug back, Body tang2on dapit air filter, side mirror tang2.ngon, lowered bike, laplapon ang seat. Muffler katong saba ug pasaka porma.. Naa cge gal2 nako i modified daw akong motor di ko dare bagO pa, sayang ko kung hilabton nako..
    ayaw pa tonto ana bai,,usik usik lng na sa kwarta..promise...

Enjoy your stock bike lang sa bro... As is lang sa ba

If pohon ganahan ka mo personalize, not necessarily modifty.. Personalize lang gud according to your taste and preference para imong motor medyo ma lahi sad sa uban ug ma tawag jud nimo nga imohang style ba hehehehe..

One of the most common things to do are the following:
    -Replace Side Mirror (if ganahan ka sa mga bag-ong gawas ron kay medyo taas ra ba ang stock unya ma sangit nig trapik pero nindot jd stock)

-Replace Seat Cover (if ganahan ka nga naay design or ganahan ka pa sapsap gamay para mo curve o mo mubo gamay tan-awn)

-Replace Tambutso (para ma dunggan ka sa fellow rider/motorist.. delikado pud nang hilom kaau nga motor kay di ka bantay ang ubang sakyanan, kalitan lang kag side sweep kay wa sila ga expect naa diay motor sa kilid kay walay tingog)

-Sticker (if naa kay ganahan nga design nga imo ipa pilit pero I can suggest minimal lang)

-Horn (serbato nga medyo kusog2x kay usahay di jud na kadungog ang uban sakyanan sa atong serbato)

So far mao ra man na mga minor pag pa nindot sa motor hehe... No need to replace the shock , swing arm, headlight bulb or air cleaner kay mas lig-on jud na ug mas mo lungtad imong motor kung di nimo ilisan not unless guba na

Mao jud bai hinog pa motor maybe couple years lang. Suliton nako ang stock para di ma sayang. Ganahan simple look limpyo tanawon motor. Not to fancy di ma suyaan ug tripan. Unsaon nindot motor unya di nimo biyaan, di ba?

Quote Originally Posted by ranaticsrule View Post
    Enjoy your stock bike lang sa bro... As is lang sa ba

If pohon ganahan ka mo personalize, not necessarily modifty.. Personalize lang gud according to your taste and preference para imong motor medyo ma lahi sad sa uban ug ma tawag jud nimo nga imohang style ba hehehehe..

One of the most common things to do are the following:
    -Replace Side Mirror (if ganahan ka sa mga bag-ong gawas ron kay medyo taas ra ba ang stock unya ma sangit nig trapik pero nindot jd stock)

-Replace Seat Cover (if ganahan ka nga naay design or ganahan ka pa sapsap gamay para mo curve o mo mubo gamay tan-awn)

-Replace Tambutso (para ma dunggan ka sa fellow rider/motorist.. delikado pud nang hilom kaau nga motor kay di ka bantay ang ubang sakyanan, kalitan lang kag side sweep kay wa sila ga expect naa diay motor sa kilid kay walay tingog)

-Sticker (if naa kay ganahan nga design nga imo ipa pilit pero I can suggest minimal lang)

-Horn (serbato nga medyo kusog2x kay usahay di jud na kadungog ang uban sakyanan sa atong serbato)

So far mao ra man na mga minor pag pa nindot sa motor hehe... No need to replace the shock , swing arm, headlight bulb or air cleaner kay mas lig-on jud na ug mas mo lungtad imong motor kung di nimo ilisan not unless guba na
    Hmm. Ur ryt boss simple mods lang sa importante like sapsapon seat taas ko ko ride.. Elis ug small side mirrors taas ko kingkoy porma stock, never thought ma sangit ko sa taas mirrors kung traffic ug luosot2 mode...ganahan hipos tanawon ang bike. Try nako bungkag body unya maggawas connector.s Mao bitaw tuyo tabon para dili dali access ang wirings ug tube ug di ma basa.. Na enjoy ko stock look..

I've been there na man gud before bro nga almost tanan parts gipang ilisan, gi lowered ug taman, gi semi skeleton... Then in the long run, back to stock ra gihapon kay naka realize ko nga comfortable kaayo ang stock ug mas lig-on iyang mga parts then dili sad puol ang looks compared sa after market nga accessories nga dali kaayo ma luma labi na kung naa na pud bag-o mo gawas hehehe

Hmm. Ur ryt boss simple mods lang sa importante like sapsapon seat taas ko ko ride.. Elis ug small side mirrors taas ko kingkoy porma stock, never thought ma sangit ko sa taas mirrors kung traffic ug luosot2 mode...ganahan hipos tanawon ang bike. Try nako bungkag body unya maggawas connector.s Mao bitaw tuyo tabon para dili dali access ang wirings ug tube ug di ma basa.. Na enjoy ko stock look..

@francisry: mas maayo pa mo invest sa safety gears.

Elite Member jarlz's Avatar
    kung semi setup lng ka pang daily use ok ra!
    usa pasad bago pa na imo motor, sayang kaau..
    kana lng gud pang aftermarket accesories sa motor para pa nindot lng..
    fights nana oi..

Quote Originally Posted by ranaticsrule View Post
    I've been there na man gud before bro nga almost tanan parts gipang ilisan, gi lowered ug taman, gi semi skeleton... Then in the long run, back to stock ra gihapon kay naka realize ko nga comfortable kaayo ang stock ug mas lig-on iyang mga parts then dili sad puol ang looks compared sa after market nga accessories nga dali kaayo ma luma labi na kung naa na pud obag-o mo gawas hehehe
    .

Hmmm. Ok ra modify basta ma balik ra oem Stock. Sugot lowered. Elis aftermarket air filter, side mirror di ko sugot putlon ang body di ma balik sa original like paludo sa luyo di ma tang2 gabason para neat tanawon motor.. Na libog pa ko stick oem or modify para choy2 porma..

Quote Originally Posted by Devian View Post
    @francisry: mas maayo pa mo invest sa safety gears.
    Naa koy helmet full face. safet first kay bahala guba motor ma replace kay kinabuhi di ma elisan.. Motor baya prone to accident..

11.    Advertisement