Page 45 of 58 FirstFirst ... 354243444546474855 ... LastLast
Results 441 to 450 of 580

Quote Originally Posted by lodyl View Post
    Scam jud na bai... just like the rest, if not all, of MLM companies...... bisan unsaon pana nila ingon nga "legit" daw sila.... legit sa ilahang kagaral........ legit siguro sa papel ra.....
    Kani moy pinaka halang na post hehehe

Quote Originally Posted by nailv View Post
    bsta ang importante naa ko na learn sa life through sa amu amigo nga ni success ani nga business, kadaghan na mi nag kuyog2x, kita mi sa mga ebidensya, cya pa gani mo libre namo sa laag2x, kaon2x. Mostly naa ra mi sa it park. Manager sya sa Jolibee before nya karon naa nay house and lot ug 2 ka car.
    Pacensya na kung mao na ako reaction, i can't help it but to lambast all negative playing safe folks. Naa ra nimo kung imo na e dibdib. hahaha.
    Wala pa man gud mo maka realize sa reality sa life. Immature pa inyo huna2x mao na playing safe sah mo ron.

Boss balik nlang kung datu na ka!,

daghan na ko ana na storya na gasoline boy nga ni datu, driver na millionario tungod sa Networking!! (i dont have anything against it)

Kung ang Driver or gasoline boy ni datu man gud indeed, then mu balik na sila sa ilang mga ka trabaho, mu ana jud na nga "oi, pag networking mo, kay tan-awa ko karon!" diba??

too good to be true!!

Istorya ra kusog sa mga networker!

bsta ang importante naa ko na learn sa life through sa amu amigo nga ni success ani nga business, kadaghan na mi nag kuyog2x, kita mi sa mga ebidensya, cya pa gani mo libre namo sa laag2x, kaon2x. Mostly naa ra mi sa it park. Manager sya sa Jolibee before nya karon naa nay house and lot ug 2 ka car.

Everything you do in your life, you're taking risks. Bsan tuwaron pa. Ang naka nindot ani kay pwede ra e part time while still working nya naa mi amo team kami sa amo migo nag tinabangay mi. Gitudloan mi niya sa iya sekreto gi unsa niya pag trabaho ang business. Ang uban man gud mga member gipasagdan ra sila sa ila upline, wala sila tudloe sa sakto nga paagi ani pataka rag invite, patakag approach. Sayop nga marketing mao na sobra ka negative inyo reaction. Di ni lalim nga business just like any other business. Bsan mag pag trabaho forever samot nang di lalim. Ako mag 5yrs na ko sa CC industry. 1yr agent, mag 4yrs as IT Professional/Engineer pero wa juy ayo. Wa gani koi savings kay ikaw bay breadwinner sa family. Di sad ko gusto mo larga/trabaho abroad kay mao ra storyaha working a foreign country with foreign bosses thousands of miles away from your family/love ones, mas grabe nga risk. Try to establish any business like internet cafe nga hug2x piso or sari sari store nya taronga jud ug manage/maintain para di mausik imo singot ug puhonan, labor para makita nato ang katag.

Pacensya na kung mao na ako reaction, i can't help it but to lambast all negative playing safe folks. Naa ra nimo kung imo na e dibdib. hahaha.
    Wala pa man gud mo maka realize sa reality sa life. Immature pa inyo huna2x mao na playing safe sah mo ron.
    Wala pa man gud mo maka realize sa reality sa life. -reality ha..cge lagi e post diri inyong income

Naa ko close friend, 1year and 9months nakuha niya iyang first Million.... and several months later.. nakapalit syag Nissan Frontier Navara ug Hyundai Elantra nga mao among gisakyan laag2x.. mang chix, mag bonding or tan aw hubo2x.. hahaha..
    Majority sa ako barkada kay member na sa AIM.. Unsaon ninyo pag dato kung di mo molihok? mora ra nag, Unsaon ninyo nga makakwarta kung dli mo mo trabaho? tubag!! hahahaha

ang iya sister kay nadato na pud.. 100K per month ang madawat... kalami.....! we will be next Milionaires....

Everything and no matter what you do in your life, you're taking risks. Even if you will be working for the rest of your life or build your own business, RISK is always part of it.

No risk at all? NOT A CHANCE!

This is NOT for the COWARDS................. who always play safe, forever stays and doomed in their creepy comfort zone.

I can accept failure but I CANNOT accept NOT trying. ~~ Michael Jordan

wow! 100k per month, pwd mag borrow money para registration sa inyu networking?? total i can pay you naman after 1 month kay mka earn nman ko ug 100k per month,.. 7k gamay ra kaau na sa inyu income dba?? nka palit gud mo ug awto, house and lot... if you really want to help others,... kung gusto jud mo mka tabang pa hulma ug kwarta ang mga tao na gusto mo apil ana inyu negosyu, gamay ra kaau na na kantitad oi.. sumala pa ninyu,,.. after all mka bayad rman pud mi kay mka earn nman pud mi ug 100k per month...

man 1: brad apil ani na negosyu nindot kaau ni!!
    man 2: maobah brad, unsa mana na negosyu brad?
    man1: networking brad, pwd ka madatu ani in span of 1 month!!
    man 2: wow! kanindut gud ana??
    man1: DAGHAN na kaau ang nangadatu ani na negosyu mao ni apil ko then ako na gi full time!!
    man 2: wow!! ka power gud ana, dugay naka ana brad?
    man1: oo 5yrs nako ani na negosyu,.. power kaau ni brad!!
    man2: wow! kanindut gud ana<>. 5yrs na diay ka ana brad,.. YMAN HANGTUD KARUN NANG RECRUIT GHAPON KA?? Wala ,am qy nakita na asenso< YMAN HANGTUD KARUN CGE GHAPON KA PANG RECRUIT, INSTEAD ADTU NLANG KA SA IMUHANG MANSION.... passive nman kaha nang imung income!!

The longer this thread goes, the more sarcastic the comments/post become. hahaha

tuara buhi naman pd ni nga thread....

Uno member diay ko before but dili na active. What I can say is mudato man jud ka sa networking but mao sad lage...you have to have all of these qualities (which I lack back then):
    1. Super baga face - pareha kabaga anang muduol ug kalit nimu sa SM. Or mas baga pa.
    2. Super rich friends (and super many of them) - Most likely dali ra mu pay in, way daghan sturya. Mao niy greatest advantage.
    3. Great story teller/motivator - basta maayo ka musturya ug makapa hype sa tao, nindot kaayo ni nga attribute kung networker ka.

LOL! ikaw unsay agi nimo bai? ilista kono imo achievements? wa man gani kay kariton! hahahahaha
    pulos lang kah pagarpar diha. basta makit an tika paligsan nya tka kay wa man kay gamit diris kalibutan. bsan magda pa kag pusil. pulos ra ka pagarpar!
    Dia ra nasakpan jud taka..Copy Paste naka sa memory brother,Hilas Ra kaayo ka..Abi nako ako moy moy sayop,pero imo jud d i na kina.iya..Bogoya nimong bataa ka...Niay naa pa jud ka dri sa siyudad.SAon man og naay magdala pusil nimo??Ayaw patuyang yawit doy.Kay dli ikaw tag.iya kalibutan.Niya wla pa jud ka sa position.Mao d i ha kay bata pa kaayo kag utok..Hahay...

Quote Originally Posted by slabdans View Post
    istoyahe...bisan pag mo display pa mog eroplano

cge daw e display daw ninyo inyo mga ITR + assets, liabilities and net worth
    Thumbs Up ko ani!!mao ng mga tawhana brother kauban sa corrupted nga they used other people for there own interest..gamay nalang ka doy!

Quote Originally Posted by vahnhelsing View Post
    hambugirit lagi.. kapila naman ko kasugat ani nga pamaagi pero kun imo sutaon pangyatak
    ug pangilad japon..

liman kag paligsan, ana na mo kadato makapalit na mog kinabuhi?
    BIG YES JUD KO ANI!!Boguyo nimo doy..Ayaw jud gawas sa cyber,kay atlist dri maka baws paka..Dli ka angay mabuhi brother,kay ingon ana ka og treat sa tawo....

Quote Originally Posted by slabdans View Post
    asusssssss cge ambisyon pa suko ka nga di nimo mapakita imong agi? nyahaha

maayo kaayo mo display ug inabangan nga sakyanan, pag pangitaan nas resibo wala ikaw pakita nyahaha
    heheheh,Maayo unta kung TanK na para man ligis ka ,kay sigurado ka di ka madutlan..Naa pa jud ka diri ako balwarte..Boang nalang..Doy ha..Guwang pako nimo dong..40 nako doy..

Quote Originally Posted by kaiyyeen View Post
    Nindot?? Kung nindot sa PANGILAD, kana silang duha maau na kaau!!

pero kung para sa future.. ayaw asa!! pag sari sari store nlang TS cgurago pa na naa kay halin ana!!
    Bantog ra lagot kaayo siya sa ako Prinsipyo..kay Opposite sa iyaha.Doy tambag nako undangi nah,gikan nako sa pag kaingon ana..Grabeh nag KARMA..Swerte ka wla paka Family..

Quote Originally Posted by kaiyyeen View Post
    mao di na ma resulta if ma member kag AIM Global? mu hambog?? so far, wala pa man na news na ni datu tungod ingon ana! kanang gikan sa bahay kubo hantod nakapalit ug mansyon! bro, ikaw daghan na ka achievements sa life?, kay kanang mga daghan na achieve d man ingon ana panultian!

ang tinuod na datu dili hambog, but ang mga social climber and nagpapaka datu, grabe maka tamay sa uban!

just lately.. naa jud ni attempt mag invite.

https://www.istorya.net/forums/genera...-ug-adlaw.html
    tinoud jud na...daghan ko kaila ingon ana..Mao na ikaw doy NAGPASABOT BATA PAKA SA KALIBOTAN.PAGKAT.ON sa Dli KAY MAKIGLALIS KA WLA SA LUGAR..MAPATAY KA NGA WLAY KATARUNGAN ANA...

Everything you do in your life, you're taking risks. Bsan tuwaron pa. Ang naka nindot ani kay pwede ra e part time while still working nya naa mi amo team kami sa amo migo nag tinabangay mi. Gitudloan mi niya sa iya sekreto gi unsa niya pag trabaho ang business. Ang uban man gud mga member gipasagdan ra sila sa ila upline, wala sila tudloe sa sakto nga paagi ani pataka rag invite, patakag approach. Sayop nga marketing mao na sobra ka negative inyo reaction. Di ni lalim nga business just like any other business. Bsan mag pag trabaho forever samot nang di lalim. Ako mag 5yrs na ko sa CC industry. 1yr agent, mag 4yrs as IT Professional/Engineer pero wa juy ayo. Wa gani koi savings kay ikaw bay breadwinner sa family. Di sad ko gusto mo larga/trabaho abroad kay mao ra storyaha working a foreign country with foreign bosses thousands of miles away from your family/love ones, mas grabe nga risk. Try to establish any business like internet cafe nga hug2x piso or sari sari store nya taronga jud ug manage/maintain para di mausik imo singot ug puhonan, labor para makita nato ang katag.

HAHAHAH LOOK WHOS TALKING ...WLa paman gani siguro ka kasuway Sa kalisod sa kinabuhi..PAg TArong Lagi ..KAY na mang hambog paka pirme ka IT..na sus..Ayaw patuyang doy..Ako pa imo ghagit nga mogawas..pagka nimo..Ikaw moy playing safe..Doy mao na siya gtawag og MARKETING kabaw KA? MEMBER Ko sa UNO ako IG AGAW naa sa AIM GLOBAL..Dli lang nako panganlan kinsa..Gawas Og naa ka sa ako atubangan..add lang ko FACE BOOK DOY ARON DLI MABASTOS ANG FORUM>>BOGOYA NIMO..MAKAKITA JUD KA ATBANG DOY!!!

MGA BROTHERS MAO ni AMO ISSUE niya nag libog lang jud ko unsa ako sayop nga nasulti niya ..ngano ingon ana siya ka isog manulti..Pasenxa sa mga MODS,Mga Fellow ISTORYANS..Kahibaw na bitwa mo if LIWAT NI LAPU-LAPU basta ma sugdan ..Humanon jud...

Salamat and God Bless

heheheheh mao jud

11.    Advertisement

Page 45 of 58 FirstFirst ... 354243444546474855 ... LastLast